Уживам...

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Значи темата е за уживање кој во што уживал, ужива и ќе ужива. Јас сега моментално ќе се туширам и ќе уживам во тоа нешто, после ќе видам кој во што ужива и што пишал на темава.

И ЈАС!!! Многу ме опушта кога се туширам, ама у исто време многу се нервураат останатите што живеат со мене пошто по 2 саати седам под туш, после тоа одма ме замараат „аман бе шо праиш у купатило, да не се удави?“ :pos2: Али ич не се замарам, едноставно кога сум уморен или нервозен за нешто, тоа највеќе ме опушта и враќа во живот.

Нормално на сабајле пред да идам на факс тоа е веќе друга ствара и не се гњавам вака, ова зборам само кога ми треба опуштање лол

А иначе исто и алкохол може да помогне, да ме живне малце :) нормално без да претерам, туку до одредена точка...

И исто понекогаш си палам едни миризливи свеќи, многу ме опушта тој мирис...

Друго незнам што..

освен во добра музика, уживам во екстремно сончеви денови и долги туширања.:vozbud:

трошете вода без везе...
за уживање -.- тролови...

инаку.. уживам слушајки музика... свирејки... шетајки на полна месечина....

Уморен сум и ќе си легнам сега да спијам, и во тоа уживам и ќе уживам.

Уживам кога вежбам.

Уживам додека ја слушам омилената музика, уствари си уживам у животот бе :)

Уживам кога ке помирисам добар парфем, изгледам добар филм, прочитам добра книга, научам за колоквиум...

Уживам кога другите околу мене уживат а најногу уживам кога уживам.....

Уживам кога го јадам омиленото јадење и кога слушам добра музика и се излежавам.

Моментално уживам во песни од суперхикс а подоцна ке уживам во спиењето.

Уживам слушајки добра музика,уживам во добар филм,кога свирам или учам некоја нова песна на гитара и последно време уживам играјќи пинг-понг! Има во многу работи да се ужива али во овие уживам најчесто и во последно време!

uzivam samo koga imam povike pari vo mene :)
a koga sum bez pari normalno deka ne uzivam :)

Уживам во периодот кога ќе си дојдам после тренинг мртов уморен(како сеа што сум) си наоѓам една добра позиција за лежење и не мрдам. :D

Играјќи серва, спиење после замор, во добро друштво, кога шетам сам...

Е ова кратко интро го објаснува тоа во што јас уживам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom