Велес

Д

ДаркхарТ

Гостин
Има уште три години,сега се загрева,не го форсирајте :)))
И не е оф топик малечка,си збориш за градот и градоначалникот:smir:
Скоро година или колку има од кога го наместија на градоначалничка позиција... а со прст нема мрднато.ако ништо друго барем градов нека го украсат што вика ла лока...или кај и да е ќе почне да ми се враќаат спомени од далеЌните 90ти "кога градов ни цветаше" со тој Орце или како и да беше неврмајнд:nerv:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ике сакаш да кажеш,за кои стоки се гради?:icon_lol:

А

Ајсшутер

Гостин
Скоро година или колку има од кога го наместија на градоначалничка позиција... а со прст нема мрднато.ако ништо друго барем градов нека го украсат што вика ла лока...или кај и да е ќе почне да ми се враќаат спомени од далеЌните 90ти "кога градов ни цветаше" со тој Орце или како и да беше неврмајнд:nerv:
А што направи искрено Аце освен во центарот, што направи на останатите улици ? Еве ќе зборувам за нашава улица на Којник се наоѓа имаше којзнае колку разрушени куќи по улицава и што паѓале почнале да го лизгаат и земјиштето (улицата) така стоеше сигурно 1,2 години ( доказ тука ) а сега откако дојде новиот градоначалник ги средија сите што беа такви места, изгледа предходниот немаше поминато по останатите улици само шетал по главните.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Аце барем главните улици му беа средени,овој ни главните не сака да ги среди...Пу срамота!!!!

Д

ДаркхарТ

Гостин
А што направи искрено Аце освен во центарот, што направи на останатите улици ? Еве ќе зборувам за нашава улица на Којник се наоѓа имаше којзнае колку разрушени куќи по улицава и што паѓале почнале да го лизгаат и земјиштето (улицата) така стоеше сигурно 1,2 години ( доказ тука ) а сега откако дојде новиот градоначалник ги средија сите што беа такви места, изгледа предходниот немаше поминато по останатите улици само шетал по главните.
а да не треба јас да го украсувам градот за нова година??? да помине некој од страна којзнае шо ќе си помисли.:nenene:

А

Ајсшутер

Гостин
а да не треба јас да го украсувам градот за нова година??? да помине некој од страна којзнае шо ќе си помисли.:nenene:
Големава работа, градот не бил украсен.. ако помине некој од страна за првпат ќе види паметен човек што не дава толкав важност за Нова година.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.492
Поени од реакции
6.900
од пазариште до потокот направија цел пат! во потокот им донираа пари на тие карпите на глава што им паднаа(иако според мене не требаше).
сите огради низ градот се префарбани, отворени е канцеларија на општина низ руралните средини, нова биста поставија во самобор на кочо рацин.

сеа друг е муабетот што ви правел горе и дали воопшто направил оти ја знам дека коцевски додека беше 9 години само горе правеше. ние доле се запустевме, улично осветлување немавме, додека е овој новиов овдека подруга е ситуацијава, а и гужва нема толку многу кога има пазарен ден !

Д

ДаркхарТ

Гостин
Големава работа, градот не бил украсен.. ако помине некој од страна за првпат ќе види паметен човек што не дава толкав важност за Нова година.
Ако тебе ти претставува замарање тоа на некој друг не.Некој ужива да види средено и украсено за нова година.Ако му е него замарање да украсува ондак нека не си украсува дома,ама градот нека го среди да се осети малце предновогодишна еуфорија...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Бев во Вторникот во Снупи, се изнајадов за евтини пари ем шетнав малце надвор од Скопјево кое е монотоно. Милина. :smir:

Камо срека да беше и така во Скопје...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.492
Поени од реакции
6.900
Бев во Вторникот во Снупи, се изнајадов за евтини пари ем шетнав малце надвор од Скопјево кое е монотоно. Милина. :smir:

Камо срека да беше и така во Скопје...
абе јави се другпат, ке те носам на костурница :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ Имам план наскоро (недела- две) пак да дојдам, па те барам тогаш обавезно. :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
на боки 13 ќе играле стриптиз некои цури... вистина е воа или?

Kajgana Shop

На врв Bottom