Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
не бе шо ти е...за кој кур бев се дерев само незнам...за некој опаши шо поима немаат од фудбал...па и публикаа како на театар мамицата нивна!!!

ФФМ МАФИЈА!!!

Незнам кај си се наоѓал али само во кошот горе што навивавме другите гледаат Ѓумуш и не гледаат Фудбал туку ги гледаат тие што навиваат!

аралампие-ффм
велија-футсал нели така беше работава?

инаку, гледам со мартин сте биле, горе доле поставава на нашите и имаше ли од снупи некое манекенче?

Немаше никој од Снупи бар како што глеав, мали се тие.. овие поголеми беа знам 9-ката беше Велешанец, само 1-2 има од Велес во тимот, и не верувам да е Велија таму пошто автобусот беше од ФФМ.

Незнам кај си се наоѓал али само во кошот горе што навивавме другите гледаат Ѓумуш и не гледаат Фудбал туку ги гледаат тие што навиваат!

Немаше никој од Снупи бар како што глеав, мали се тие.. овие поголеми беа знам 9-ката беше Велешанец, само 1-2 има од Велес во тимот, и не верувам да е Велија таму пошто автобусот беше од ФФМ.

па и ја бев горе бе :vozbud::vozbud:а имаше тројца од Велес...Ранготов,Жарко и Кире баварецот

И јас бев таму горе џабе се деревме ко улави во театар да бевме повеќе ќе се зборуваше во публика. Инаку ко шо кажа Инфектед од Велес само тие тројца беа. Кире мислам дека ниеднаш не влезе, Џаре играше додека не го удрија по нога, а Ранготов најмногу од сите играше.
П.С. Христов се изврза на утакмицава ама нема врска:kesa:

И јас бев таму горе џабе се деревме ко улави во театар да бевме повеќе ќе се зборуваше во публика. Инаку ко шо кажа Инфектед од Велес само тие тројца беа. Кире мислам дека ниеднаш не влезе, Џаре играше додека не го удрија по нога, а Ранготов најмногу од сите играше.
П.С. Христов се изврза на утакмицава ама нема врска:kesa:

Се океј шо сте се дереле ко улави, не ми е јасно зошто уствари утакмицава е Македонија - Србија, вие пеете Фак Хелас, смрт за Албанци, ако не па во составов наш имаше и Албанци. :tapp:

...беЗвеза...

Се океј шо сте се дереле ко улави, не ми е јасно зошто уствари утакмицава е Македонија - Србија, вие пеете Фак Хелас, смрт за Албанци, ако не па во составов наш имаше и Албанци. :tapp:

...беЗвеза...
па ако незнаеш грците и албанците сакаат да ја уништат МАКЕДОНИЈА и ме заболе ако имало албанци во тимот...го мразам секој шо сака да ме уништи како МАКЕДОНЕЦ

Поздрав

па ако незнаеш грците и албанците сакаат да ја уништат МАКЕДОНИЈА и ме заболе ако имало албанци во тимот...го мразам секој шо сака да ме уништи како МАКЕДОНЕЦ

Поздрав

Абе сакај си ја ти, и јас ја сакам Македонија, е сеа ако си голем ПАТРИОТ тоа е друга работа. :wink:
Сепак треба да размислиш со трезна глава, како ќе го издржат играчите(Албанци)на МАКЕДОНИЈА тој притисок ако некој од публика ти скандира такво нешто. Наместо да се пее за Србите, за тоа 14ката гомното шо го замолкна цел Ноу Камп кога даде гол:pos2: вие за Грците и Албанците сте се фатиле.

П.С Кој ви беше воџа ? :)

Едит: Поздрав

Абе сакај си ја ти, и јас ја сакам Македонија, е сеа ако си голем ПАТРИОТ тоа е друга работа. :wink:
Сепак треба да размислиш со трезна глава, како ќе го издржат играчите(Албанци)на МАКЕДОНИЈА тој притисок ако некој од публика ти скандира такво нешто. Наместо да се пее за Србите, за тоа 14ката гомното шо го замолкна цел Ноу Камп кога даде гол:pos2: вие за Грците и Албанците сте се фатиле.

кажав погоре шо и како и не планирам пак да објаснувам...а шо е битното кој ни веше воџа???

Имаше и за Србите песни не се секирај, капитенот на Србите 1.40 а игра како ненормален, струја беше инаку Јолдашот од Којник беше воџа :)

абе не се замарај секако тука во градов никој не го разбира поимот НАВИВАЊЕ така да не планирам да се замарам околу тоа...туку имам еден предлог...сакате ли да се собереме пред нова година онака за викенд кафенце,муабети,ладење да се запознаеме тие шо не се знаеме...онака релаксирано...

Па едно време воџава погласен беше од сите заедно.:pos2:
абе незнам колку го разбираш навивањето како поим...нормално е воџата да биде погласен....воџа е...шо пее он пеат сите...а има песни каде што воџата прв вика па после него сите...отвори јутуб и гледај следи малце.

Имаше и за Србите песни не се секирај, капитенот на Србите 1.40 а игра како ненормален, струја беше инаку Јолдашот од Којник беше воџа :)

Ѓоре ? :)
Kриво ми е за брат му шо не го земаа за репрезенрација ( аце јолдашот), ќе избранеше 3 пати подобро од нашиов али јбг, тоа е ...

А знам шо песни имаше, на таа трибина беВ.
Јако беше кога почнаа" Цела сала педерииии ..:vozbud:"

Ѓоре ? :)
Kриво ми е за брат му шо не го земаа за репрезенрација ( аце јолдашот), ќе избранеше 3 пати подобро од нашиов али јбг, тоа е ...

А знам шо песни имаше, на таа трибина беВ.
Јако беше кога почнаа" Цела сала педерииии ..:vozbud:"

Богами голманот што бранеше на вчерашниот натпревар беше камен, а иначе брат му брани за Превалец ?

ај бе доста со тоа дај кажете сте за идејана погоре или не...ебаве тоа шупците :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom