Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Море ако прави глупости, и те како ке летаат боксови по неа ...Вистинскиот маж никогаж не удира по жена без разлика на проблемот :smir:
Море ако прави глупости, и те како ке летаат боксови по неа ...Вистинскиот маж никогаж не удира по жена без разлика на проблемот :smir:
Aбе прикаски,батали тоа,ако е маж нема да дигне рака,само кукавиците ги тепаат жените дали со метла или не или со стап,не е важно.Toчно. Ама затоа можи да ја искрши рачката од метлата од грбот на жената, како во прикаската.
Ако ја сакаш ке се бориш за неа и ке се смениш,ке сториш се да се согласувате,ако таа те сака ке остане со тебе.Еве ти пример: ти имаш женска, 2 месеци. Арно ама едвај се сложувате, се гледате ретко, и оп искрснува некој трет со кој што дотичната ќе се осеќа подобро. Јасно дека ќе замине со него, т.е. ќе ти ја превземе... е баш ме интересира ти шо можиш тука да направиш како маж?
Еве ви пример на прав маж,браво бе,ако мислиш се се решава со котек ајде да се истепаме сите.Море ако прави глупости, и те како ке летаат боксови по неа ...
Никој не рече дека сте наивни... шега беше тоа со метлатаAбе прикаски,батали тоа,ако е маж нема да дигне рака,само кукавиците ги тепаат жените дали со метла или не или со стап,не е важно.
Ама ако удре мажот и жената знае да возврати,немој да мислите дека сме наивни.
Е видиш тука имаме различни ставови... јас сум тој што сум, каков сум таков сум. Да сменам некои ситници во однесувањето, можеби. Ама дека можам да го сменам целиот мој живот за некоја особа да остани со мене, мало морген. А и борењето... не си во право, дај му слобода на човек за да го видиш каков всушност е.Ако ја сакаш ке се бориш за неа и ке се смениш,ке сториш се да се согласувате,ако таа те сака ке остане со тебе.
Ебати сладоледџијата кога не знаеш дека девојка не се тепа него се ...лиже..Море ако прави глупости, и те како ке летаат боксови по неа ...
Никогаш и јас не би се сменила за некого кој можеби и не ме заслужува а е и тешко да се смениш...таков си се навикнал да бидеш и таков ке си останеш за секогаш колку и да се трудеш.Сакав да кажам да се сменат во врската некои ситници кои го/ја нервираат партнерот,начин на однесување односно да не се дозволува толку брзо доагање на кавги, да правиш да не е монотоно.За да се почуствува поубаво со тебе и да има причина да остане со тебе а не да оди кај оној другиот.Е видиш тука имаме различни ставови... јас сум тој што сум, каков сум таков сум. Да сменам некои ситници во однесувањето, можеби. Ама дека можам да го сменам целиот мој живот за некоја особа да остани со мене, мало морген. А и борењето... не си во право, дај му слобода на човек за да го видиш каков всушност е.
уметност е тоа ... а најјако е шо уметникот нема 2 грама акл дека некој друг го насликал тоа дело...ц играње со чуствата е ова бе превземање на девојката ццц бедно !