Како да превземете девојка !

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Toчно. Ама затоа можи да ја искрши рачката од метлата од грбот на жената, како во прикаската.
Aбе прикаски,батали тоа,ако е маж нема да дигне рака,само кукавиците ги тепаат жените дали со метла или не или со стап,не е важно.
Ама ако удре мажот и жената знае да возврати,немој да мислите дека сме наивни.

Како што кажа Рокенрола,превземањето е приказна за мали деца,не знам зошто некој се обидува да игра со тоа кога може да му се случи истото на него по некое време.Тоа ми личи на еден вид на натпреварување во кое девојката е главната премија ака џек пот.На крајот на краиштата ако размислиш подобро можеби и девојката му дала повод на другиод да ја превземе.
Еве ти пример: ти имаш женска, 2 месеци. Арно ама едвај се сложувате, се гледате ретко, и оп искрснува некој трет со кој што дотичната ќе се осеќа подобро. Јасно дека ќе замине со него, т.е. ќе ти ја превземе... е баш ме интересира ти шо можиш тука да направиш како маж?
Ако ја сакаш ке се бориш за неа и ке се смениш,ке сториш се да се согласувате,ако таа те сака ке остане со тебе.

Море ако прави глупости, и те како ке летаат боксови по неа ...
Еве ви пример на прав маж,браво бе,ако мислиш се се решава со котек ајде да се истепаме сите.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Зашто би се борел за некоја која е спремна да отиде со друг? Вреди?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Aбе прикаски,батали тоа,ако е маж нема да дигне рака,само кукавиците ги тепаат жените дали со метла или не или со стап,не е важно.
Ама ако удре мажот и жената знае да возврати,немој да мислите дека сме наивни.
Никој не рече дека сте наивни... шега беше тоа со метлата :)

Ако ја сакаш ке се бориш за неа и ке се смениш,ке сториш се да се согласувате,ако таа те сака ке остане со тебе.
Е видиш тука имаме различни ставови... јас сум тој што сум, каков сум таков сум. Да сменам некои ситници во однесувањето, можеби. Ама дека можам да го сменам целиот мој живот за некоја особа да остани со мене, мало морген. А и борењето... не си во право, дај му слобода на човек за да го видиш каков всушност е.

П

Пепси_

Гостин
ц играње со чуствата е ова бе превземање на девојката ццц бедно !

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Е видиш тука имаме различни ставови... јас сум тој што сум, каков сум таков сум. Да сменам некои ситници во однесувањето, можеби. Ама дека можам да го сменам целиот мој живот за некоја особа да остани со мене, мало морген. А и борењето... не си во право, дај му слобода на човек за да го видиш каков всушност е.
Никогаш и јас не би се сменила за некого кој можеби и не ме заслужува а е и тешко да се смениш...таков си се навикнал да бидеш и таков ке си останеш за секогаш колку и да се трудеш.Сакав да кажам да се сменат во врската некои ситници кои го/ја нервираат партнерот,начин на однесување односно да не се дозволува толку брзо доагање на кавги, да правиш да не е монотоно.За да се почуствува поубаво со тебе и да има причина да остане со тебе а не да оди кај оној другиот.

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
ц играње со чуствата е ова бе превземање на девојката ццц бедно !
уметност е тоа ... а најјако е шо уметникот нема 2 грама акл дека некој друг го насликал тоа дело...

“Ме боли петелот ако дојде и го прочита ова, си знае дека вреди колку еден грам глицерол“

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Пери носи.

Никој не презема никого, освен во тоа теориите на Фројд, кај што вика дека (карикирам) „дишеме за да доминираме некого“.

Најмногу зависи од тој што е во врска, дали и што ќе прави. Мислам дека стратегиите на тој од страна што „лови“ немаат никаков удел. Или е емоција или е екцес, времето покажува. И тој што е слободен, а прифатил да флертува или да има нешто повеќе со некого што е веќе во врска, може само да се залажува дека го носи помалиот товар, напротив тој е на понесигурно.

Kajgana Shop

На врв Bottom