Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мора да значи.Ама 50-50 се шансите да се случи такво нешто.
--- надополнето ---
Во моментот ќе ја одземеш девојката.Утре друг ќе паркира авионот до твоето БМЊ и ти пак сам со своето БМЊ

Ako razmisluvas taka, sedi doma cel den ne iskacaj od doma ne raboti nisto. Parite, srekjata i se ostanato ke dojdat sami... Loso razmisluvanje. Tvoe e samo ona sto TI ke go zemes, ona za koe si se potrudil. Mene toa "sto e tvoe ke si dojde" mi lici na izreka od nekoj mrzeliv covek koj ne znae sto saka. Zboruvam opsto, mi fati oko stavot okolu stvarite =)Зашто да преземаш веќе зафатена девојка.
Едноставно:ШТО Е ТВОЕ ЌЕ СИ ДОЈДЕ.Така да нема зашто да се влегува веќе во оформена врска, ако судбината е на твоја страна може и ќе бидеш со таа девојка ако не имаш мнооогу други девојки![]()
Ako razmisluvas taka, sedi doma cel den ne iskacaj od doma ne raboti nisto. Parite, srekjata i se ostanato ke dojdat sami... Loso razmisluvanje. Tvoe e samo ona sto TI ke go zemes, ona za koe si se potrudil. Mene toa "sto e tvoe ke si dojde" mi lici na izreka od nekoj mrzeliv covek koj ne znae sto saka. Zboruvam opsto, mi fati oko stavot okolu stvarite =)
A okolu temata, ne sum se nasol vo vakva situacija pa nemam i nekoe konkretno mislenje, samo ne mi se dopagjaat odredeni razmisluvanja vo vrska to toa kolku e ovaa rabota nemoralna, dodeka istite se voodusevuvaat na sceni od ljubovni drami vo koi se pretstaveni identicni situacii.

Не си ме баш сватил што сакав да кажам.Па утре некој ќе паркира Спејс шатл покрај авионот и он ќе остане сам со својот авион ... хахххаа какви споредби правиш друже, ме насмеа![]()
Ова болдираното го почитувам.Од искуство можам да ви кажам дека некој друг да ви земе женска, ќе се осеќате многу лошо. Ќе се осеќате како помалце маж, моџото/либидото ќе ви го нема со месеци, особено ако девојката е некоја што си ја сакал. Оваква работа не му посакувам на ниеден маж да доживее.
Во контекст на ова кажаново, ги гледам овие теми во последно време кои што звучат како да ги пишувале глувци од канализација... Шознам, се обидувам ги поштувам сите што ги знам, машки и женски. Ова е скоро невозможно со некои луѓе, но зошто да не би? И јас имам направено некои гадни работи во минатото и секако не сум во позиција да судам за другите.
Кукавиците не заслужуваат женски, вака едноставно функционира животот.
Памтете го ова.
Ова болдираното го почитувам.
Треба да бидеш навистина силен.Да успееш да и докажеш на девојката дека токму ти си тај кој и треба.
Само така можеш да бидеш сигурен дека нема да ти ја земе некој друг.
Се согласувам со тебе, но само со вториот дел(болдираното) не се согласувам.На толку слободни женски, запнал да превзима веќе зафатена џенцка !
Како прво, тоа е неџентлменски and I'm not doin' it.
Како второ, не е хумано спрема дечко и, мада и мене некој да ми направи такво нешто ќе го скршам.
Како трето, се превзима само за една вечер, или за повеќе вечери а они нека си останат во врска.