"Ова не е американски филм" - "This is not an american movie"

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мене Славиша ми кажа за филмов и би сакала да го погледнам кога ќе илезе :smir:

Од Манчевски? Има некој трејлер готов, или?

Нема да се вика Like a baby, променет е во (Мајки) Mothers. И нема трејлер, иако и јас очајно очекувам.

А кога е премиерата на овој? Зар ништо не се спомнува, од кога е излезен и трејлеров веќе :D

Нема да се вика Like a baby, променет е во (Мајки) Mothers. И нема трејлер, иако и јас очајно очекувам.

А кога е премиерата на овој? Зар ништо не се спомнува, од кога е излезен и трејлеров веќе :D
Не сум сигурен ама мислам крајот на Ноември како да прочитав негде.

Леле ме спопали трејлерот. Супер изгледа.

Овој филм се снимаше и кај мене у маало...поточно кај ентернет у аеродром кај шо беше,кај касарната :D :D :D

Фала богу наш филм што не е драма. Интересна идеја за филм и има добри ефекти колку што можев да видам од трејлеров само овој Сенко Велинов ми е........ Збори ко да седи на WC шоља.

А нешто нови информации за филмов има? Пошто некако не се збори многу за него... а стварно ме интересира што е како е :)

Според реклама на МТВ филмот веќе е почнат да се прикажува (или ќе почне за некој ден) по кината низ Македонија.

Според реклама на МТВ филмот веќе е почнат да се прикажува (или ќе почне за некој ден) по кината низ Македонија.
Ајде, одвај чекаме и се надеваме дека нема да биде уште едно типично срање од македонски филм.

Пред малку ја погледнав, мислам на МТВ1 идеше. :)

Ќе го гледаме "наскоро", а тоа наскоро може да биде и после 3 месеци. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom