Дали може да се увезе кола од која било година ?? ДА МОЖЕ

• Креатор на темата Креатор на темата GUSLA
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 март 2011
Мислења
29
Поени од реакции
1
Можеме да увеземе кој било вид на кола во Македонија и да ја регистрираме све ама та треба да ги исполнува услвотие за загадување така да зборев со вујко ми од германија ми нашол цел мустанг за 2500 евра стакло сочуван од некој стар човек и сега вујко ми има на располаганје да отиде во некој отпад каде што растураат коли и да земе друг мотор за мустангот што пасува на него тој ке помине на граница све и со тој мотор новиот ке го регистрирам
после регистрацијата дома ке си го стаам оргиналот мотор и на секоја регистрација секоја година ке треба да го ставам тој моторот само колку да го регистрирам па така да ајде да си увеземе по некое количе:drk::drk::tv::tv::nesvest::kesa:

Wow секоја чест за планот.Ако ти се исплати go ahead

Се исплати мустангот 2500 евра мотор до 200 евра највише
него дајте кажете каде има мустанг у МК

Низ Велес се возеше еден плав..ама канта беше..незнам што станало сега..

не бе кажете каде има негде ми кажаа имало од злокукани еден и еден од аеродром тој од аеродром знае ли некој каде е точно

не бе кажете каде има негде ми кажаа имало од злокукани еден и еден од аеродром тој од аеродром знае ли некој каде е точно

А што ти треба од него да купуш? Моторот ти треба постар некој и по слаб па да го регистрираш со тој мотор возилото и после да си го смениш твојот зверски мотор и да возиш мустанг како што треба така? Ако те разбрав добро.Епа ако се во добра состојба тие 2 мустанзи по скопјево и ако ги возат дали ке сакат да ги продадат бе бате.Побарај од германија таму да најдеш исто некој послаб мотор за мустанг и купи го и тој па со тој регистрирај го што да ти кажам друго.

Можеме да увеземе кој било вид на кола во Македонија и да ја регистрираме све ама та треба да ги исполнува услвотие за загадување така да зборев со вујко ми од германија ми нашол цел мустанг за 2500 евра стакло сочуван од некој стар човек и сега вујко ми има на располаганје да отиде во некој отпад каде што растураат коли и да земе друг мотор за мустангот што пасува на него тој ке помине на граница све и со тој мотор новиот ке го регистрирам
после регистрацијата дома ке си го стаам оргиналот мотор и на секоја регистрација секоја година ке треба да го ставам тој моторот само колку да го регистрирам па така да ајде да си увеземе по некое количе:drk::drk::tv::tv::nesvest::kesa:

Мустанот или треба да е од 1998 година па нагоре и да задоволува Euro 3 стандард или треба да е минимум 35 години стар и да биде во исклучително оригинална состојба без никакви модификации. За ова последното треба салам да прочешлаш...кои се комисии за евалуација (мислам се во министерство за економија). Па ќе излези комисијата ќе изврши проценка па тие ќе ти дозволат да ја увезиш.

До сега не сум слушнал некој да се нафати на ваква авантура.

Мој совет: барај си олдтајмери од наш пазар и вложи во нивна реставрација.

Ако барам кај да барам помогнете ми

а уствари не сватив што ти бараш? дај изјасни се малку да можеме и да ти помогнеме.. можеби знам некој што има мустанг (фигуративно кажано) ама неможам да ти дадам негов телефон зошто нит те знам нит те познавам... можда сакаш да идеш и да го упуцаш за да му го лапнеш мустангот... кажи што бараш и што те мачи...

Вака сега јас барам Форд Мустанг зашто сум голем фан на таа кола не од сеа уште е од поодамна така да ако можете да ми помогнете да ми кажете дали има некој мустанг да го видам да си го купам добро што друго да ви кажам

а уствари не сватив што ти бараш? дај изјасни се малку да можеме и да ти помогнеме.. можеби знам некој што има мустанг (фигуративно кажано) ама неможам да ти дадам негов телефон зошто нит те знам нит те познавам... можда сакаш да идеш и да го упуцаш за да му го лапнеш мустангот... кажи што бараш и што те мачи...

Сака да донесе мустанг од германија кој е добро сочувам и моториште некое зверско има како што разбрав јас.И сега он бара некој мустанг од тука да му зме мотор послаб со кој ке го регистрира па после откако ке го регистрира со го става неговиот оргниал и си го вози со тој.После на регистрација пак кога ке иде пак ке си го врати тој за регистрација што му е наменет само...:toe:

не напиша баш така... вујко му во германија бла бла бла, ке му намонтира мотор послаб па кога ке дошол тука ке го регистрирал со послабиот и после ке си го врател оригиналниот назад... значи ке дојде со моторот од таму во гепек... и сега зашто му е тука некој што има мустанг?

Се исплати мустангот 2500 евра мотор до 200 евра највише
него дајте кажете каде има мустанг у МК

Има у Штип...на наши табли....500коња знам дека е.....друго не знам ,ептен е зачуван и среден.Ама изглеа не ти врши работа таков...

Има у Штип...на наши табли....500коња знам дека е.....друго не знам ,ептен е зачуван и среден.Ама изглеа не ти врши работа таков...
\
ми врши работа само ке те замолам дека сум од скопје можеш ли да прашаш дали е за продажба и ако е нека ти даде број зашто неможам туку така да има до штип

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom