Кога веќе сме кај пичките и курвите , без конкуренција.......наследниците на тие што фрлаа напалм бомби во Беломорска Македонија врз Македонците ....имаш коментар ???хахахахах:pos2: сега Поларис ќе го запали форумот, ахх бе Поларисе, и Турција е пичка на САД, заради нафтата, и турците се продадоа како италјаните....![]()
Тоа е само ПР стратегија. Сигурно не мислиш дека на САД им треба Турција за да ја окупира Либија.Еее па токму тука е работата,зошто Американците не интервенираат сами??? Па морало сите земји членки на НАТО да се замешат,така беше и во Југославија, така беше и во Авганистан, така беше и во Ирак, и сега истата песна е и со Либија, американците ако се толку супериорни,едноставно нека одат сами, а не да ги влечкат и другите земјии од НАТО што се, тука е поентата, јас незнам у опште до кога ќе треае ова надворешна политика на САД??
Империјата на САД со вакви исти потези, не верувам дека ќе трае стално вака..
Јасно е дека Америка секоја поддршка од муслиманска земја ке ја користи за перење на усраните гаки..Тоа е само ПР стратегија. Сигурно не мислиш дека на САД им треба Турција за да ја окупира Либија.
Што тие тебе бе??Кога веќе сме кај пичките и курвите , без конкуренција.......наследниците на тие што фрлаа напалм бомби во Беломорска Македонија врз Македонците ....имаш коментар ???
http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=73116
Па ти кажуваш за турците дека се пички а турците се наши пријатели ,пошто ти знаеш какви емоции имаш за педерите грчки ти поставив прашање ама немој одма со глава во зид ,немој да го скршиш зидот ....гревота еШто тие тебе бе??![]()
Кој те научи тебе вака да пишуваш?? А ? Груевчето од ВМРО или тој турчето Поларис ??Па ти кажуваш за турците дека се пички а турците се наши пријатели ,пошто ти знаеш какви емоции имаш за педерите грчки ти поставив прашање ама немој одма со глава во зид ,немој да го скршиш зидот ....гревота е![]()
ООН, Поларис ќе се налути, немој со вакви прашања..:tv:Поларис, колку милиони курди има во Турција ????
Павле ме научи ,го знаеш ???Кој те научи тебе вака да пишуваш?? А ? Груевчето од ВМРО или тој турчето Поларис ??
Колку лесно се манипулирате
--- надополнето ---
ООН, Поларис ќе се налути, немој со вакви прашања..:tv:
Ако видиш дека Путин и Медведев се зајадени и се гачкаат околу Либија ,тогаш и не е чудно ,Кинезите секогаш имаат координирани ставови со Русија која е крајно контрадикторна во овој случај.Кина со остар демарш до Франција - кризата во Либија мора да се реши со дијалог.
Некако доцна им текна да реагираат, но подобро отколку воопшто да не реагираа.
Мене што ми е чудно за Русија и Кина, е што двете имаат право на вето во Совет за безбедност, и двете не го искористија, и гласаа воздржано. И после 2 дена од нападите на демократоносциве, излегуваат и од двете држави изјавуваат дека не се согласуваат, дека требало вака требало онака. Па што ќутеа ко пи*ки во СБ? Јасно ми е мене дека се чуваат за идни проблеми што ќе си имаат по дома, да не им се мешаат другиве, ама па ќути тогаш, што туку објаснуваш дека не се согласуваш коа на сите им е јасно какви политики си тераат. Да му се гади на човек во каков свет живееме!Ако видиш дека Путин и Медведев се зајадени и се гачкаат околу Либија ,тогаш и не е чудно ,Кинезите секогаш имаат координирани ставови со Русија која е крајно контрадикторна во овој случај.