Марио Бебетели

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Рајан Гигс, Франк Лампард....ако веќе целиш на образование, колку што знам овие двајца имаат факултет. Не мора да ги ставаш сите во ист кош со еден нигер.
А ти у тексас да не живееш и ловиш мексиканци што направи ваква расистичка споредба?

А кој фудбалер е писмен?

За било кој професионален спортист кој игра на запад, е речиси невозможно да заврши факултет. Едноставно начинот на живот, кој за време на сезона доликува дури и на спартански не го дозволува тоа. Се што знаат спортистиве е стани, јади, тренинг, карантин.

А ти у тексас да не живееш и ловиш мексиканци што направи ваква расистичка споредба?

Да не те навредив случајно?

--- надополнето ---

За било кој професионален спортист кој игра на запад, е речиси невозможно да заврши факултет. Едноставно начинот на живот, кој за време на сезона доликува дури и на спартански не го дозволува тоа. Се што знаат спортистиве е стани, јади, тренинг, карантин.

Тој можеби целеше на општа писменост, можеби немаат сите некое образование ама дека се како Балотеливо, тешко.

--- надополнето ---

Тој можеби целеше на општа писменост, можеби немаат сите некое образование ама дека се како Балотеливо, тешко.

Небитно. Грев е да се посочат спортистите како неписмени по дифолт. Се нема ниту простор ниту време. Ако сакаш да си во врвот, бара целосна посветеност. Мислам дури дека тенисерите живеат најспартански од сите.

Небитно. Грев е да се посочат спортистите како неписмени по дифолт. Се нема ниту простор ниту време. Ако сакаш да си во врвот, бара целосна посветеност. Мислам дури дека тенисерите живеат најспартански од сите.

Јасно е тоа ама братов изгенерализира и ги стави сите во ист кош :) Иначе тенисерите, meh, јас би рекла пливачите :))))))))

Јок, Хејл Хитлер.

--- надополнето ---

Не реков спортисти туку фудбалери, читај малце.

Јасно е тоа ама братов изгенерализира и ги стави сите во ист кош :) Иначе тенисерите, meh, јас би рекла пливачите :))))))))

Ми текнува Марат Сафин кога се повлече од тенисот им рече на новинарите во стилот: Време е и јас нормално да живеам. Од 4 години сум на режим.
Тоа е цела вечност (што би рекол Костовски), нити детство, нити младост. На 35 години почнуваш да живееш нормално. Страшен режим кој гледачот баш и не го гледа. Го гледа само спортистот на терен. Затоа е сосем нефер да се каже дека се неписмени. Ако Надал, мислел да заврши факултет немаше да биде на врвот на 23-4 години.
Настрана тоа што мислам дека спортистите се незаслужено преплатени. Ама да се дискредитираат на ниво на образование е сосем нефер.

--- надополнето ---

Јок, Хејл Хитлер.

--- надополнето ---

Не реков спортисти туку фудбалери, читај малце.

И фудбалерите се спортисти.

Ми текнува Марат Сафин кога се повлече од тенисот им рече на новинарите во стилот: Време е и јас нормално да живеам. Од 4 години сум на режим.
Тоа е цела вечност (што би рекол Костовски), нити детство, нити младост. На 35 години почнуваш да живееш нормално. Страшен режим кој гледачот баш и не го гледа. Го гледа само спортистот на терен. Затоа е сосем нефер да се каже дека се неписмени. Ако Надал, мислел да заврши факултет немаше да биде на врвот на 23-4 години.
Настрана тоа што мислам дека спортистите се незаслужено преплатени. Ама да се дискредитираат на ниво на образование е сосем нефер.

--- надополнето ---

И фудбалерите се спортисти.
Не спортисти објективно туку фудбалери конкретно. Незнам зошто се вртиш у круг.

--- надополнето ---

Не спортисти објективно туку фудбалери конкретно. Незнам зошто се вртиш у круг.

Не мислев дека е толку сложено да се разбере. Ај ако ти е полесно така, живеј со помисла дека фудбалерите се неписмени.

Јас не ве сфаќам како можете да се смеете на луѓе кои се заостанати...

Не мислев дека е толку сложено да се разбере. Ај ако ти е полесно така, живеј со помисла дека фудбалерите се неписмени.

Рака на срце најголем дел од фудбалерите незнаат да се изразуваат правилно, а да не правиме муабет за нешто повеќе. Некаде кочат :)

Руни пишувал книга !!! :ija::pos:

Што има смешно во тоа ако Руни пишува книга?вие мислете дека ако надворешниот изглед не е нај нај сјаен значи е всушност глуп?јас тоа така го сфакам.
Барем се обидува,труд е тоа треба да се цени.

Што има смешно во тоа ако Руни пишува книга?вие мислете дека ако надворешниот изглед не е нај нај сјаен значи е всушност глуп?јас тоа така го сфакам.
Барем се обидува,труд е тоа треба да се цени.

Седнал Руни, го запалил лулето, вклучил ворд и почнал да пишува...:pos::pos::pos:
А си слушнала за овие ?
Нема корелација меѓу физичкиот изглед и писателските можности,тоа е така.
Но има меѓу благата ментална ретардација и неможноста за пишување книги...

Секој втор фудбалер денес пишува биографија, ништо ново не е тоа. Не би го ставила ова јас во кој знае колку паметни работи :)

Живееме во време кога Буш-џуниор продава бестселери...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom