Велес

А

Адриано

Гостин
7 и 40 сабајле ама не сум сигурен јави се во железничка ако го немаш бројот пробај првен 988!

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
А буре нешто од 25 литра да не му се наоѓа нешто ? :)
Ми се пие вода !

R

Razorblade Kiss

Гостин
За Мушичка се дискутира а ?:)
Јас бев на тенане на генералната проба,супер претстава иако јас сум тип што сака да гледа подраматични изведби на театарските штици.
Зоран и Сотир= влажнење на големо.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Значи живо машко не остана у градов се на гурбет на дилање отидоа луѓево по Австрија и Германија само ги затвараат по затвори, што се сторија луѓево не знам, малце памет да им дојде во главата да престанат веќе со овие работи да се вратат во Велес, саде девојчиња растрчани низ град има:tapp: нема за кого да се дотераат и нашминкааат мајку му :pos2:

C

cige

Гостин
Значи живо машко не остана у градов се на гурбет на дилање отидоа луѓево по Австрија и Германија само ги затвараат по затвори, што се сторија луѓево не знам, малце памет да им дојде во главата да престанат веќе со овие работи да се вратат во Велес, саде девојчиња растрчани низ град има:tapp: нема за кого да се дотераат и нашминкааат мајку му :pos2:
Не не , грешка си.
Сите од Алфа до Омега се прибраа в 'кшти.
Горе нема ништо останато.
Кој спасил глава вратен е.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.384
Поени од реакции
1.985
Филозофке,кажуј кај се движиш само девојчиња(растрчани) шо гледаш,да прошетам и ја малку натаму...:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom