Кај ги снема џенцките на форумов?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Оф леле.. пак сонуваш. Јас морав да сменам форум за да имам малку мир од тебе, ама еве пак тука си ме нашла.... Ах, сеа пак ќе треба да менувам... :/
Немораш бе .... админиве мислеле и за тоа ... смени ник во Кире_интер нема џенцка што нема да ти се свиѓа :pos:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Немораш бе .... админиве мислеле и за тоа ... смени ник во Кире_интер нема џенцка што нема да ти се свиѓа :pos:
Хахаха... Имаше еден појак дечко со фотка од него разбацан.. како ли му беше името не ми текнува, ама удав у пм.

Него ќе се прекрстам во СЗБ - Стоп За Бивши :P~

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ееех у времето на Тито не беше вака.. имаше џенцки на орумо сине.

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Ако според вас (старешиниве) сега нема женски......па дај бе мајку му кажете како било порано! :)
Јас мислам дека не се жалите за немањето женски него ви фали она убаво топло форумско и доолго муабетење (дудлање) , добри луди собиранки i guess и дружење!
И сам можам да приметам дека порано само ко ве читав на форумов имаше кул ликови (не дека сега нема) онака супер расположени,ептен интересни и машки и џенсцки!
А не сега,све наку*чени,сезнајковцки,седи-не-ме-знаеш ликови и баеги шо лечат комплекси!
Свака част на некои стварно али и нив се помалку ги има! Јебига Цукенберг е крив!

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Абе имаше порано џенцки на форумо ама видоа дека сме малку по паметни и...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Се осеќам дискриминирано :)
Добро и онака повеќето мислат дека сум машко, штом ми се обраќаат со друже и брат.:pos:
Друже ти женско си? :pos:

п.с. Мене едно време ме мислеа за женско колегиве/шкиве

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.734
Поени од реакции
904
Гледам повеќето на темата се понови членови...

Да видевте што се дешаваше 2006-2008 година...

Скул грл...Веселче,...Прити Грл,...Дејана...све тоа беше очи да плакниш :) (Се извинувам што другите не ги спомнав а го прочитаа ова, јебеш...I am overcomed with emotions) :pos2:

Еве некои од нив

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Хахаха... Имаше еден појак дечко со фотка од него разбацан.. како ли му беше името не ми текнува, ама удав у пм.

Него ќе се прекрстам во СЗБ - Стоп За Бивши :P~
Ејјј па не биди будал, чим те бараат бивши, значи нешо си вредел, колку толку....
Ех машки, дур упалите.... :jaj:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Аааааааааааааааа ме закопа :pos::pos::pos::pos:
Браво!
А, да ти покажам сеа слика од мене, може ке се предомислиш хахахахха :pos:
Доволно ќе биде само оној аватар што го имаше со Анџелина кога е плавуша од Gone in 60 sec. ... одма иде лог аут

Пс барем мислам дека ти го носеше тоа аватарче :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom