Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Сега се вратив од Impact, просечен ноќен клуб.
Има нешто многу интересно:pusk:,
во вецето има автомат како оние за кафе,
ама овој е за кондоми, и пазете 1 кондом е 100 денари:uvo:,
прима една стотка или 2*50:nesvest:

Влегов и јас во клубот и кога видов кое обезбедување е внатре ми стана јасно. Му давам највеќе 4-5 месеци работа, со 2-3 убиства во тек на цело работење, 4-5 тепачки од кои 1-2 масовни, и останатите минимални размени на тупаници а чат пат и шанкерски столчиња, сето тоа во еден полн викенд.
:zlo:

Влегов и јас во клубот и кога видов кое обезбедување е внатре ми стана јасно. Му давам највеќе 4-5 месеци работа, со 2-3 убиства во тек на цело работење, 4-5 тепачки од кои 1-2 масовни, и останатите минимални размени на тупаници а чат пат и шанкерски столчиња, сето тоа во еден полн викенд.
:zlo:
koe e obezbeduvanjeto
opasni decki sigurno se

Аман бре луѓе,отворија нешто асално кај нас и одма крај му давате,па од такви како вас и ке пропадне!!!
Јас не знам сега што и фали на дискотекава,мене баш ми се свиѓа каква е средена ако не ви се свиѓа седете си дома и жалете за нешто невозможно

Ај да си прашам тука....да не е запознаен некој дали во Велес генерациите 88' и 89'год се вакцинирани против заушки...или и кај овие генерации има пропуст???

п.с Ај оти ко шо стана работава страв ми е надвор да испаднам:toe:

Ај да си прашам тука....да не е запознаен некој дали во Велес генерациите 88' и 89'год се вакцинирани против заушки...или и кај овие генерации има пропуст???

Ај бе не се глупирај,вакцинирани сме ние за заушки.
Башка,тука не е многу раширена епидемијава ко шо знам.

Треба сепак да си провериш пример јас сум 92 некои од моите другарки не се вакцинирани 2 пати јас сум види во книшката најубаво ке си знаеш:wink:

Жими к**** вакцинирање.
Двапати сум вакцинирана, како и пола од моиве школски, од кои што пак пола фатија заушки у последниве 2 години!
Гаранција - јок, само внимателна комуникација!

Моментално, 4ца од мој клас се на лекување.

Жими к**** вакцинирање.
Двапати сум вакцинирана, како и пола од моиве школски, од кои што пак пола фатија заушки у последниве 2 години!
Гаранција - јок, само внимателна комуникација!

Моментално, 4ца од мој клас се на лекување.

абе кој црни заушки, 2-3 деца се заболени во цел велес, може закачиле некој од тоа самураите шо учат со тебе:vozbud:, а покрај нив слабо некако годинава кај нас (лани си поминавме на редот :pos2:)

абе кој црни заушки, 2-3 деца се заболени во цел велес, може закачиле некој од тоа самураите шо учат со тебе:vozbud:, а покрај нив слабо некако годинава кај нас (лани си поминавме на редот :pos2:)

Е лани стариот клас ни беше најпогоден, а оваа година мојот нов.
Јас сум баксузот. :icon_lol:
И не ми крекај многу, прашај во уред па ќе ти кажат дали се 2-3 деца :baeh:

Како велешанец врши самоубиство ?
- Диши ...:pos:

А како тетовчанец врши самоубиство ?
- Се шета ...:pos:

(ме заеба ваке еден велешенец :pos:)

п.с сакав да прашам у Велес има Албанци ?

[zEUs];2195655 напиша:
Како велешанец врши самоубиство ?
- Диши ...:pos:

А како тетовчанец врши самоубиство ?
- Се шета ...:pos:

(ме заеба ваке еден велешенец :pos:)

п.с сакав да прашам у Велес има Албанци ?

Во градот тешко ептен малку скоро ич а во селава има босанци полно Оризари,Чашка,Црквино итн.

Другар, ја сум 89 генерација..бев пред некој ден, ми рекоа дека нема потреба од вакцинириање. Тоа било за тие до 18 год. Уживај :wink:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom