Велес

R

Razorblade Kiss

Гостин
Е де,Нонето ја видел.
Или не ја видел Нонето.
Кој си видел бе ?:vozbud::pos:

C

cige

Гостин
Не е Нонето.
Ако сакаш нагласив на ПП само.
Сваќај дека има причина за да не пишувам јавно.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ur not fuckin serious,right?
Ајмо урда беспари сркајте,се случило воа и воа,трчајте да видите.
Велес,Велес!!!
УУУУуууу

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ur not fuckin serious,right?
Ајмо урда беспари сркајте,се случило воа и воа,трчајте да видите.
Велес,Велес!!!
УУУУуууу
Незнам зошто воопшто се трудиш да измениш нешто:toe:
Никој неможе да го измени менталитетот на велешани,едноставно се посебни во гледањето секаде,само не во својот двор,а таму купишта гомна ни куќата неможат да си ја видат.Освен иронијата,сарказмот и оргиналниот сеир,се друго е на темната страна.Можеби кога ќе излезат од градот на подолго,може кога нема да бидат во близина на такви луѓе,ќе се измени перцепцијата кон работите и воопшто кон луѓето.Она велешконо Јас и никој друг треба да се уништи во корен.Има одлична младина,барем на форумов ја приметувам,дај боже да го шират тој дух на уникатност на личноста,сопствен став и почитување на различностите.Секогаш има надеж:)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Фаб бее, не сери бе, сеа оти не те интересира тебе што направила некоја "ѕвездааааа!" пред Ноктурно вака зборуеш, за нешо друго да беше ќе имаше сркање :):):)
Сите ја осеќаат на моменти таа велешката папарацо жичка, ама јебига, мораш да имаш некаква традиција! :icon_lol:

Член од
27 октомври 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Не сваќам зошто би ме интересирал живот на човек што не го познавам,па макар тој бил некаква си ѕвезда или whatever.
He is human,i`m human...whats there more to say:toe:
Велешани, дали ќе може да ми пратите мапа на Велес?
Сакам да го истражам градов баш добро и овде најдов што вреди да се посети http://www.veles.gov.mk/en/index.php...d=10&Itemid=13 али ми треба мапа за да не лутам.
Помош.
За Велес нема да ти треба мапа.
Не е којзнае колку голем за да неможеш да се снајдеш.
И секако,вреди да се посети(да речеме:)).

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Ај да ве просвлетлам малку....
Сеа слушав на Antenna5 кажаа..:
-"Сабота 31ти,отварање на ноќниот клуб Inpact, во Велес"

ајд поздрав

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ај да ве просвлетлам малку....
Сеа слушав на Antenna5 кажаа..:
-"Сабота 31ти,отварање на ноќниот клуб Inpact, во Велес"

ајд поздрав
Поранешна Ана Марија? Туу ,кога го направија...
се надевам нема да биде второ Down town.

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Поранешна Ана Марија? Туу ,кога го направија...
се надевам нема да биде второ Down town.
Ти се заебаваш или не си у градов??? Веќе 3месеца се чекаше секој викенд да се отвори...ама ете дојде конечно тој викенд...

Да на местото на Ана Марија...а за да биде второ Down Town..незнам во која смисла сакаш да кажеш,бидејќи Down Town беше обична лимена гаража со еден тон народ у неа(па сеа нормално ако си била горе ќе си била опкружена со граѓани,а доле со селани)!?....

А според мене овоа новово ако не за друго, би било добро за да се растеретат другите кафичи и таканаречени "дискотеки"....

R

Razorblade Kiss

Гостин
OООО МАЈ ГАААД МЕ ЗАЕБАВАШ?!?!Едвај чекам!!!! :S
Не бе брат едноставно не сум дошла до информации. Не ме ни интересирало,знаев само дека е во изработка.
Не те заебавам,и да,сум од градов,ама немам несоници и непроспиени ноќи од чекање да се отвори и не топлам бојлер за да се избањам на денот на отварањето.Без непотребни изливи на демек шок молам.
Во Даун Таун сум била само еднаш(факинг еднаш на некое ретро и тоа на тил ми излезе),и не знам да ти кажам импресии оти имаше место да си играш брканиџок.Нормално дека на Фанки Џи би било окрш:vozbud:
Не е во ред 20 си ги начукал и уште ги делиш луѓето на селани и луѓе.
Чул те Горенаведениот синко за растеретувањето. Цинизам настрана,па и ние да се пофалиме со нов кафич.Му посакувам се најдобро и да не стане по некој месец фијаско целата фама околу него.
И да си ја извадат од глава идејата ако ја имаат секој викенд Елвир Мекич да го носат.Сме ја натртиле тогаш.

А

Адриано

Гостин
И да си ја извадат од глава идејата ако ја имаат секој викенд Елвир Мекич да го носат.Сме ја натртиле тогаш.
а ти што мислеше дека ке донесат?
некој поасален? некоја вистинска ѕвезда што знае да пее без плејбек и знае да направи атмосфера?
нема шанси сто посто ке идат врчак и компанија!
само молете бога дебелиот со фустанот да не дојде!

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Искрено незнам кој е газда...ама тоа се знае дека Елвир Тврдич ќе пее во неделиве пост отврањето...

А ти шо сакаш Паркети да ги донесат?? Или некој uderground типци..немој не зезај...никој не е будала во новоотворен клуб да носи луѓе,што од истиот клуб ќе направат местото да му биде наркоманско дувло!!!

Јас сум за тоа да се носат групи(па и анонимуси) што се многу добри и што праат перфектни rock журки(со нормални најголемите евергрин хитови)...како на пример во Маракана со Скопје...и во Дајмонд на времето...ама ај да не збориме пред време:toe:
:smir:

А

Адриано

Гостин
Next Time се добри може нив да ги донесе!
Туку ај ние на нероден петко капа му кроиме остајте ке видиме што ке биде!

Kajgana Shop

На врв Bottom