Абе таму келнерките се невидени бре или можда поради тоа што бев месец дена неизлезен од касарна па ми се причинило

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така ти се чини друже, не се баш многу многу.. , ни се услужливи ни па се добри за око.Абе таму келнерките се невидени бре или можда поради тоа што бев месец дена неизлезен од касарна па ми се причинилопамтам едната ми даде број али го изгубив
![]()
Од кај информацијава?нов градоначалник ќе бил Чадиев од ВМРО
кој бил на ушно да му ги снимаат ушите го познава
pak nekoj veleski trac hahaha
VELES place po noken zivot,diskoteki i nokni klubovi a ne za zeleznicki i avtobuski
hahahahahahahahahahahahahahahahahaaВелешани не се велешани ако не пуштат и рашират некој трач.
На факултет едни колеги ми викаат: “Што е брзина на светлина? -Брзина на велешанец кога оди некаде да пука сеир.“.
кажете нешто за братоубиството,
најактуелна тема
Навистина штета за Роберт, неповратно ја изгуби младоста поради 5секундно невнимание.
а стварно ли биле полубраќа, и макеата во сите конфликти го кривела посинокот иако синот бил крив,Братот-убиец наркоман,си се закарале за музиката дали да ја намалел или не,вој му извадил ножот го заклал и убиениов успеал само за рече ме закла...и после тоа демек вој се кае вака нака,викал ке се убие ако умре брат му бла бла бла глупости ненормален,само жално е за убиениов имаше дечиња од само неколку месеци![]()
а стварно ли биле полубраќа, и макеата во сите конфликти го кривела посинокот иако синот бил крив,
и дека овој помалиов бил наркоман и на брат му го украл златото и со женската заминале во друг град?
јас разбрав дека некогаш биле на свадба, сите фамилиарно,Болдираното не е точноточно е дека помалиот е наркоман,и дека само што се вратил од Франкфурт
не заминал нигде во друг град со женската ни па биле полубрака,помалиов имаше една женска од 30 кила со поголемиот дел од животот е у болница него дома наркоманка излеа е и таа,а мајката си била баш нормална жена што работи како воспитачка во градинка
![]()