-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Еве и јас да кажам збор, два ...... во Македонија можам да издвојам неколку луѓе/бендови (пр. Легијата, САФ, G Madda Funk, Единствена Опција, Исток Запад, Reality, СВП, NO EXIT, STR2, The Kameni Most, AGO) што прават квалитетен рап, што имале можност да издадат албум и да направат нешто повеќе за промовирање и слично, само работата во Македонија е тоа што многу малце се цени тоа што некој се труди да го промовира својот труд ... и тоа е муабетот ...
точкест напиша:А сега пак иди кај Аго, нека ти дава услов „Ако сакаш да снимаш песна кај мене мораш најмалце тројца да исереш у песната„ и ќе те кошта 3000денари, а утре Аго нема да те познае на улица може и пари да ти собере. А дечкото т.е. чичкото има 36 години и нема попаметна работа и лаже мали деца...епа извини али ја би ги одбрал Риалити за рапери не Аго
Ова „Ако сакаш да снимаш песна кај мене мораш најмалце тројца да исереш у песната„ јас прв пат го слушам, а незнам ни тебе кој ти кажал за ова, ама СИГУРНО не е точно! Колку чини да снимаш кај АГО, тоа си е негова работа, човекот си има студио си работи професионално, има издавачка куќа, ПРИДОНЕСУВА ЗА МАКЕДОНСКИОТ (Underground) РАП! На улица пари да ти собере...... ЗОШТО????????
"Чичкото" што има 33 год. седни со него на еден муабет, да видиш што е ВИСТИНСКИ ДРУГАР и човек со КАРАКТЕР, ако е (многу) постар, исто ко да праиш муабет со некој што се знаете цел живот!
Кој македонски рапер има толку многу респект како АГО???