Батали приказни ,постојат примери ,посебно Тетово и поширока околина....
Кој почна со нива пропадна во Тетово, кој почна со бело и лажење успеа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Батали приказни ,постојат примери ,посебно Тетово и поширока околина....
За да не заебаваат нас со платите , газдана да може да му рече на секој иди си не ми требаш сега ке донесам 10 души провинцијалци опинчари што ке работат дупло помала плата од тебе.и тогаш која е поентата на живеење на провинцијалецот во Скопје?????
Епа добредојде во Скопје, какво и да е. Се надевам ќе се навикнеш на овие состојби со тек на време. Едино нема да се навикнеш никогаш на смогот и прашините -многу гадна работа за здравјето.Ете тоа.
Повеќе друг пат...
П.С Не одговарам на провокативни одговори на темава. Ова е јас како го гледам Скопје, ништо посебно за вас и вашето его.
лека полека бегај од нив. Има добри луѓе како и сегде, треба да ги најдеш...а гужви себраници на коли (bumper stickers) на кои ќе пишува „Го фатив Господ за мадиња“.
И у Скопје нема Шанкуриња
Ohrid treba da ni bide glaven grad ili Bitola po pravilo , ne golemovo selo prepolno so komunjari i ateisti i Albanci i pederi i se najloso !!! Inaku sea pocnuva nesto salamsko da se gradi niz skopjevo toa mi se dopaga!
За да не заебаваат нас со платите , газдана да може да му рече на секој иди си не ми требаш сега ке донесам 10 души провинцијалци опинчари што ке работат дупло помала плата од тебе.
ЕТЕ ТОА Е ПОЕНТАТА