Ливерпул-Манчестер Јунајтед 06.03.2011 (14:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Gojak YNWA
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на дуелот:

• Ливерпул

Гласови: 58 46,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 45 36,3%
  • Нерешено

Гласови: 21 16,9%

• Вкупно гласачи
    124
Јунајтед гет ол д десишнс.Јеа рајт.

Кајт џабе даде 3 гола коа се понаша ко ѓубре.
Hat trick Ass.

They didn't kill Kenny .... :kesa:

Па дорбо бе Јунајтед толку не можеше бар нерешно да извај? Малку ми е Тотенхем, сега уште и Ливерпул ми фали уште да е во игра за четврто место. И ко ќе мора да сакам ваша победа, не можите ни нерешно да извајте ебаве ѓаолските.

Ох ох ох ох наздравје нека ви е манчестеровци изгубава :vozbud: 2-1 од ЧЕЛСИ , денеска 3-1 од ливерпул .... толку од манчестер :helou:

Ох ох ох ох наздравје нека ви е манчестеровци изгубава :vozbud: 2-1 од ЧЕЛСИ , денеска 3-1 од ливерпул .... толку од манчестер :helou:

провери ја статистиката уште еднаш.

nekoi informacii od povredata na Nani??....a naum dali si siguren?ako poglednam ni celzi nese poarni a arsenal se vo slicna situacija na man utd....so barsa vo vtornik so mu vo naredno....no tie im nema spas...so sunderland 1-1 i toa doma sramota aj MU na gosti e seto ova....

Глупа реакција на Кајт стварно. Ама мислам дека не беше свесен кога се дереше како ненормален таму каква е ситуацијата уствари. Кајт е еден од најфер играчите во денешниов фудбал. За мене, покрај Хавиер Занети, Кајт е вториот на листата.

Зошто така изреагира стварно не ми е јасно, нетипично за него.

--- надополнето ---

Врло интересантно:

Which Nani injury is real:
253352583.jpg

or
x2_4e44d05

Ако првата слика е вистинската, ќе се убијам од пцуење. Да сочекаме ...

Глупа реакција на Кајт стварно. Ама мислам дека не беше свесен кога се дереше како ненормален таму каква е ситуацијата уствари. Кајт е еден од најфер играчите во денешниов фудбал. За мене, покрај Хавиер Занети, Кајт е вториот на листата.

Зошто така изреагира стварно не ми е јасно, нетипично за него.
Па ваљда оти го научија веќе дека праи цигански финти и стално се преправа па мислеше дека и овој пат е така.
Јес дека е наш играч, ама карма ис а бич. Се надевам ке важи истото и за гнасата карагер кој одсекогаш ми бил меѓу првите тројца исфорсирани фудбалери заедно со Тери и Крауч. Ова денес само го потврди фактот колку само го ваделе судиите стално племето лузерпулско! А има ли воопшто во кариерата таа гнаса црвен картон? Мене не ми теквит... Пошо стварно е иронија на толкуте напраени пенали, црвени(сето недосудено се разбира) да немаш ни еден црвен...
Иначе ако е нешо стварно посериозно со Нани лошо ке биде за понатаму... :S

Да ти кажам право и јас се надевам дека првата слика е вистинска :)

Исти курац се двете слики, само на втората е зумирано х200 и затоа изгледа така гадно. Да беше таква рана навистина имаше да шприца крв на сите страни. Затоа и ми беше чудно.

Ама да се разбереме, никако не е тоа оправдување за стартот на Карагер.

Исти курац се двете слики, само на втората е зумирано х200 и затоа изгледа така гадно. Да беше таква рана навистина имаше да шприца крв на сите страни. Затоа и ми беше чудно.

Ама да се разбереме, никако не е тоа оправдување за стартот на Карагер.
Во право си, само изгледа како расекотина таму. Се случуваат вакви стартови, мање битно, се извинил Карагер, само реакцијата на Кајт мене ме изнервира.

:D

Во право си, само изгледа како расекотина таму. Се случуваат вакви стартови, мање битно, се извинил Карагер, само реакцијата на Кајт мене ме изнервира.

Да прочитав и јас дека Карагер бил во гостинската соблекувална да се извинува. А за rant-от на Кајт објаснување има од Deno^ :)

Абе овие од Ливерпул биле ептен улај! Браво за нив, заслужено победија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom