До кога ќе го/ја шутираат Борчета/Бокица од секаде?

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување

81899088.jpg

imgres

--- надополнето ---

stock-photo-adult-male-new-zealand-sea-lion-hooker-apos-s-sea-lion-otago-peninsular-new-zealand-52936402.jpg

се наместил за да му скокне морскиот лав. само тој изгледа може да го задоволи, затоа сере у гаќи ехехех.

Казната од 10,000 динари ја платив веднаш, но неможам ништо повеќе да ви кажам. Кога ќе ми биде соопштено што смеам да зборувам, а што не ќе организирам конференција за печат“, изјавил Боки 13 за “Ало“.

Извор.

:toe:

--- надополнето ---

bravos za devojkava sto ja napisala poemava :D

--- надополнето ---

bravos za devojkava sto ja napisala poemava :D

Тамам помислив помислив дека се спасививме од овој а тој пак во мк

Сепак имало господ, останува во Србија .. :)

ŠOK VEST: Boki 13 ostaje u Srbiji!

Kontroverzni makedonski šoumen Bojan Jovanovski Boki 13 trebalo je sutra da napusti Srbiju zbog isteka boravka, ali do toga ipak neće doći iako je presuda već donešena.
- Hvala Srbiji i čelnim ljudima i hvala na gostoprimivstvu jer ja ostajem u Beogradu – rekao je Boki 13 u telefonskom razgovoru. – Konferencija koju sam najavljivao će biti održana ali ne ovim povodom, ova priča je završena. Spremam dva velika nova projekta sa televizijom Pink i o tome ćete tek čuti – kaže Boki 13.

Da podsetimo, Bojan Jovanovski je u utorak oko 11 sati doveden u stanicu milicije Savski venac zbog isteka najavljenog boravka koji je, kao državljanin Makedonije, morao da ima. Za razliku od ostalih stranih državljana Bojan nije deportovan u Makedoniju, ali su ga isto tako za razliku od ostalih, inspektori malo duže ispitivali. Odlučeno je da napusti Srbiju u roku od 72 sata, ali je izgelda ipak došlo do promene planova!
Izvor: Pulsonline

Сепак имало господ, останува во Србија .. :)

ŠOK VEST: Boki 13 ostaje u Srbiji!

Kontroverzni makedonski šoumen Bojan Jovanovski Boki 13 trebalo je sutra da napusti Srbiju zbog isteka boravka, ali do toga ipak neće doći iako je presuda već donešena.
- Hvala Srbiji i čelnim ljudima i hvala na gostoprimivstvu jer ja ostajem u Beogradu – rekao je Boki 13 u telefonskom razgovoru. – Konferencija koju sam najavljivao će biti održana ali ne ovim povodom, ova priča je završena. Spremam dva velika nova projekta sa televizijom Pink i o tome ćete tek čuti – kaže Boki 13.

Da podsetimo, Bojan Jovanovski je u utorak oko 11 sati doveden u stanicu milicije Savski venac zbog isteka najavljenog boravka koji je, kao državljanin Makedonije, morao da ima. Za razliku od ostalih stranih državljana Bojan nije deportovan u Makedoniju, ali su ga isto tako za razliku od ostalih, inspektori malo duže ispitivali. Odlučeno je da napusti Srbiju u roku od 72 sata, ali je izgelda ipak došlo do promene planova!
Izvor: Pulsonline

May God be with them...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom