Што бараат атеисти на форум за религија?

S

stefi

Гостин
Па не сум рекол дека само јас знам.
И ти тврдам дека нити сум нити сакам да сум само јас.
Има тук таму и по форумов по некој :)
Вие верувате во тоа. Ние останатите да го знаевме тоа дали мислиш дека вака би живееле?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ateistite se tip na lugje koi se " SAKAM KAZAM NEZNAM RECAM " vo princip so nisko nivo na intelegencija , kade vo sekoja debata sum gi pobival , a nesakam ovde bidejki ke mi trebaat deenovi da im objasnuvam kako na deca od prvo oddelenie kako se pisuva bukvata A :) da ne me svatat greska , neli kako da gi navreduvam tuku samo ke im kazam , BLAZENI SE ONIE KOI VIDOA I POVERUVAA , A POVEKE ONIE KOI NE VIDOA I POVERUVAA i uste toa , ako nie samite sme u zabluda ili ako site go znaeme BOG sto e i kakov e ( pravam grev ) togas smislata za zivotot ke ja nema , a primeri za toa deka postoi ima 1000000000 koi idiotive t.e naucnicive nemozat so nivnata matematika i glupa fizika da gi pobijat tie fakti , ili eve naj prosti primeri , odete i procitajte malku povekje za najgolemite umovi na mileniumot pred da umrat sto stanuvale najcesto ??? Ateistite se najcesto deca so majmunska intelegencija vaka grubo receno i mislat deka se znaat a nemaat procitano ni dva reda Nova Makedonija ... tolku od mene za temava pozzzz
Оф леле, какви ли само дегени и изроди ствара религијава.
Да беше од некој паметен и писмен може и ќе ме навредеше, Вака само ме изнасмеа и ми докажа дека религијата деструктивно ти делува на умот.

Не денови, да ти дадат и цел животен век не можеш ништо да побиеш, освен себе си. Од вакви верници како тебе секоја црква се откажала.

Па добро, ако порано бевме амеби сега сме еволуирале во мајмуни, согласно твојава предходна изјава.

Problemot kaj onie koi ne veruvaat e toj sto najcesto se pederi ili lezbejki ili narkomani ili kockari ili pak najlosoto " SE MISLAT DEKA SE MNOGU PAMETI " a se glupi kako konji ustvari koi milat ako znaat matematika i informatika se najpametnite na cel svet , a glupi se ko AMEBI , neka zapametat AMEBI !!
Подобро и мајмини отколку недоделкани камчиња без мозок, од кои ништо не можеш да изделкаш.

А ако тебе врв на писменост се два листа и тоа оние од средината со спорт, од нова македонија и тоа само насловите, стварно си за жалење. Но не се секирај пријателе, твојата дислексија не можеш да ја излечиш, но со добар третман може и ќе ја намалиш па ќе можеш и другите наслови во Новата македонија да ги прочиташ.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Па не сум рекол дека само јас знам.
И ти тврдам дека нити сум нити сакам да сум само јас.
Има тук таму и по форумов по некој :)
ДМТ, убаво ти кажаа на друга тема, ти си псевдо-интелектуалец, најобичен шарлатан.
Глумиш тука дека многу разбираш, а верувај ми, врска си немаш. И дај веќе дефинирај што си и кои ти се убедувањата, доста веќе насекаде сам си контрадикторен.

И спасо требна да го прогласиме за најголем трол на форумов, како дечкото знае да трола, тоа е невидена работа.

S

stefi

Гостин
Оф леле, какви ли само дегени и изроди ствара религијава.
Да беше од некој паметен и писмен може и ќе ме навредеше, Вака само ме изнасмеа и ми докажа дека религијата деструктивно ти делува на умот.

Не денови, да ти дадат и цел животен век не можеш ништо да побиеш, освен себе си. Од вакви верници како тебе секоја црква се откажала.

Па добро, ако порано бевме амеби сега сме еволуирале во мајмуни, согласно твојава предходна изјава.

Подобро и мајмини отколку недоделкани камчиња без мозок, од кои ништо не можеш да изделкаш.

А ако тебе врв на писменост се два листа и тоа оние од средината со спорт, од нова македонија и тоа само насловите, стварно си за жалење. Но не се секирај пријателе, твојата дислексија не можеш да ја излечиш, но со добар третман може и ќе ја намалиш па ќе можеш и другите наслови во Новата македонија да ги прочиташ.
Нема да сака да ги прочита и другите наслови затоа што тоа него не го интересира, само на едно се глеа...

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Вие верувате во тоа. Ние останатите да го знаевме тоа дали мислиш дека вака би живееле?
Е сега не те разбрав :) ај ако сакаш образложи ми, ме интересира муабетов нас кај ке не одведе.
И не верувам во ништо....... или знам или не, трето нема.
Системи на верување за мене се срање во боја.

S

stefi

Гостин
Е сега не те разбрав :) ај ако сакаш образложи ми, ме интересира муабетов нас кај ке не одведе.
Не, ти објасни ми ја илузијата затоа што јас незнам за тоа :)

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
ДА, ти би сакал да е така, но не ќе да е. Веруваш ти во многу што. Има кај тебе огромни системи на верувања. Батали се од тие будалетинките.

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Не, ти објасни ми ја илузијата затоа што јас незнам за тоа :)
Пробај со квантна физика позанимавај се едно месец дена, па ќе правиме муабет.

--- надополнето ---

ДА, ти би сакал да е така, но не ќе да е. Веруваш ти во многу што. Има кај тебе огромни системи на верувања. Батали се од тие будалетинките.
Еј дај бе прекини со нагаѓање кој верувал а кој не.
Те мислев за малку поинтелигентен не ме терај да се премислувам :)

S

stefi

Гостин
Пробај со квантна физика позанимавај се едно месец дена, па ќе правиме муабет.
Сосема друга струка имам и немам баш време за тоа. Можеби ти поедноставно би можел да ми го објасниш тоа?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Дмт,мали,прекини со навредите бе баце.Претеруваш.Ако немаш да кажеш нешто попаметно не ја уништувај темата.

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
А не ве нервираат луѓе кои стигнале до одредена возраст во животот, и од немајќи што, се зачлениле на форум - небитно кој - и бедно ве уверуваат како Господ не постои.
Јас тоа би го нарекол секта, а не атеизам.
Ако некој избере да верува, сепак тоа е своеволно, не значи дека е должен да гледа и слуша глупости од луге кои немаат цел во животот, па му ја полнат главата со глупости.

Всушност, не сум ни јас должен да постирам, затоа што на некој начин им обраќам внимание на тие луѓе, но јебига, некој мора.

Г

Господ

Гостин
О просветлиме ти голем ум. Па кај беше сите овие години да ме разбудиш од лагата во која што живеам.

Dumbass, нигде не реков дека верувам во господ( а и да верувам што, тоа те прави подобар од мене?) , те молам најди ми пост во кој сум рекол. Од вакви напалени петарди ко тебе атеизмот ми е помизерна религија и од паганизмот, а треба стварно да си ретатдиран за да бидеш паган.
Aјде бе...од кај ти вака копаш вакви тврдења?
Имаш документирано случаи,водено статистика,докажано дека паганите се ментално заостанати личности?

S

stefi

Гостин
А не ве нервираат луѓе кои стигнале до одредена возраст во животот, и од немајќи што, се зачлениле на форум - небитно кој - и бедно ве уверуваат како Господ не постои.
Јас тоа би го нарекол секта, а не атеизам.
Ако некој избере да верува, сепак тоа е своеволно, не значи дека е должен да гледа и слуша глупости од луге кои немаат цел во животот, па му ја полнат главата со глупости.

Всушност, не сум ни јас должен да постирам, затоа што на некој начин им обраќам внимание на тие луѓе, но јебига, некој мора.
А не те нервираат тие кои те убедуваат дека постои и дека си глуп ако не веруваш? Гледај обострано

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Jaс знам дека е добра темата,ама воздржи се од тие навреди,глуперда,ова она...или тоа е целта на темата?Ако почнеме да се врегаме сите кај ке стигнеме?
Инаку имаш своја теза?
На мене ни на крај памет не ми пага за да се вреѓам по форумов.
Ама така подмукло некој да ме тура у цитати ... јок.
Со такви се знае како.
Да имам теза... и ја кажав.
Трет пост по ред на темава е.

Kajgana Shop

На врв Bottom