Ateistite se tip na lugje koi se " SAKAM KAZAM NEZNAM RECAM " vo princip so nisko nivo na intelegencija , kade vo sekoja debata sum gi pobival , a nesakam ovde bidejki ke mi trebaat deenovi da im objasnuvam kako na deca od prvo oddelenie kako se pisuva bukvata A

da ne me svatat greska , neli kako da gi navreduvam tuku samo ke im kazam , BLAZENI SE ONIE KOI VIDOA I POVERUVAA , A POVEKE ONIE KOI NE VIDOA I POVERUVAA i uste toa , ako nie samite sme u zabluda ili ako site go znaeme BOG sto e i kakov e ( pravam grev ) togas smislata za zivotot ke ja nema , a primeri za toa deka postoi ima 1000000000 koi idiotive t.e naucnicive nemozat so nivnata matematika i glupa fizika da gi pobijat tie fakti , ili eve naj prosti primeri , odete i procitajte malku povekje za najgolemite umovi na mileniumot pred da umrat sto stanuvale najcesto ??? Ateistite se najcesto deca so majmunska intelegencija vaka grubo receno i mislat deka se znaat a nemaat procitano ni dva reda Nova Makedonija ... tolku od mene za temava pozzzz