- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
и јас ја пејам цел ден - њама сичко да намирам :pos2:ја си ја пејам цел денјака е
и јас ја пејам цел ден - њама сичко да намирам :pos2:ја си ја пејам цел денјака е
и јас ја пејам цел ден - њама сичко да намирам :pos2:
Оваа беше силна песна и одличен настап ама завршивме 17ти. Мора да се признае конкуренцијата беше пеколна тогаш. Тогаш победи Елена со my number 1; потоа Малта,Романија,Израел,,Латвиа,Молдавија оние ненормалните со бабата,Србија,Швајцарија,Норвешка...... сите овие имаа силни песни. Ех колку беше добра Евровизија тогаш. Годинава само Грузија,Турција и Босна ми направија ќејф.И ден денес кога ја слушам таа песна секогаш ме расположува, ме ежи... е тоа беа убави времиња... За разлика од настапот оваа год колку ли само треба да јаде леб Влатко и тие околу него ни тие не знаат... Разликата е многу голема !
Нашата беше најлоша, бруки живи беше, плус на Македонски јазик испеана... Не дека песната од Азарбејџан ми се свиѓа, ама поубава ми е од нашата...ја па мислев вчера било финалето xD. како и да е, многу бедна песна победила. ќе се осмелим да кажем дека нашата е поубава xD
Епа прочитај тогаш нагоре неколку поста и ваљда ќе сватиш.abe ne pratam odamna evrovizija,no me intersira koj pobedi ili se uste ne se odrzalo finaleto![]()
Оф лелееее, кој збори за тоа? Ако не примети, и самиот уште претходно кажав дека фестивалов нема блага везе со музика и сите песни се ужас. Али тоа нема врска со тоа што го коментираме. Нашиот коментар беше во врска со вашите занесувања и летања у облаци ако некој некаде не кажал Македонија... Шо сеа мешаш „овие подобри беа? што не плукаш по нив“, аргументиве ти се на ниво на 5 годишни деца коа се караат во градинка... Вие радувајте си се на што сакате, ама вие веќе на глава се качувате со тие коментари и радувања ако некој си некде Македонија не пишал, без оглед на тоа колку тоа ништо не значи и нема врска со оглед на тоа што тој ни знае нешто за нас ни се замара како се викаме, така не кажал пошто така му било полесно или како така не чул а не дека он конкретно го анализирал нашиот проблем со името и заклучил дека така е правилно... Така да, ДА, замарате со таквите наивни коментари, вие слободно радувајте си се (за ништо) али не го трупајте форумов со такви пораки.Мене Евровизија не ми се допаѓа како фестивал, ама како место за промоција е ОК. Нашата песна не беше најлоша! Имаше куп полоши песни, но ние секогаш имаме големи очекувања. Песните од јужниве подобри беа? Белорусија подобра беше? Зошто не ги проанализирате малку? Ете ви можност да плукате...
Молдавија се исти како супер хикс имаа и труби :helou:Епа прочитај тогаш нагоре неколку поста и ваљда ќе сватиш.
Иначе мене фаворит ми беа Молдавија и Босна. Победничкава е тапа. И Лена ептен ми е срцка, штета што не се пласираше подобро.
Нема шо да мислиш.....подобра е 100000000 пати!!! По цел ден ми се врти во глава. Неможам лек да најдам за ова :tv:Победничката песна мислам дека е обична балада... и мислам дека песната на дино мерлин беше 100 пати поубава.