Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Требаше да пратиме пеач наместо стенкач.

И доста зборувате за политика било едно друго. Србија да не се граничи со Англија, Германија и Франција кога победи со Молитва?
Не, туку имаа одлична песна и пеач а не стенкач со срање песна. Јас незнам додуша и шо срање повраќаница "песна" и ке беше - искрено ја немам ни цела ислушано од што е иритантна. Да ти се плукнам во "песната" та и во "пеачот".

Ти Македонијо требаше да го пратиш Сашо Гигов - Гиш да ги ЗГРМИ таму на фестивалот па ке видевте дали ке немавме добар пласман. А не ова стенкалово.

Има до некаде влијание но со вакви повраќаници од песни не е крива политиката, туку песната е срање.

E

elena.

Гостин

Me gusta. Како спој од Суперхикс и Red Hot Chili Peppers.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.459
Поени од реакции
30.981
Да да ... 'не местат' ич, уште кога почнува се знае победникот за жал .. :tapp:
Тие песни беа општи фаворити за второ полуфинале.
Дај бидете реални мајкому стара, кога испадна Влатче да оди сите плукавте по него по песната, по Слаткар, и шо сеа Мајки Терези сте ако единствен аргумент за 4 годишното помочување на евровизија е политиката?
You fail as a patriot.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Словачка :drk: х 2 !!!

Штета шо не поминаа, имаа една од топ 5те песни синоќа :( :( ..

А геј браќата од Ирска !?!?!?!? :tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Според мене годинава највеќе шанси има Франција за победа :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не ни гледав. Ке бидам искрен, прв пат ја слушав моментално песнава. Дека е политика вмешана, е. И тоа бајаги. Италија се откажа на време со вакви срања.
А нешто околу песнава, дечки ова е катастрофа. Мислите дека со ваква изведба и ваква песна се освојува високо место на Евровизија ? Ова беше тотална утка. Не зборам за Влатко, личеше чоекот на нешто, но песната е ужасна... еден исти рефрен здодеа, преку 50 пати повторен во кратка песна од 2ипол минути( од кој повеке од 1 минута беше само свирка) Никаков текст, никаква цел, ритамот само идеше нешо накај весел и толку.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.831
Поени од реакции
12.283
Овие се добри

А штета е што турциве испаднаа добра песна имаа.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Me gusta. Како спој од Суперхикс и Red Hot Chili Peppers.
И мене ми се допаднаа и мене ми личат на супер хикс и стлано сум поборник да им се даде шанса на суперхикс да направат песна и сценски настап и они да не преставуваат но никој кај нас нема слух затоа што се местат да шетаат и трошат на сметка на државата.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Не можат да се надминат :)
уште еден доказ дека ако имаш добра песна не е битно на кој јазик пееш зашто знам дека тогаш завршија доста високо со ова песна 3-4 место ако не се лажам :helou:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Од една страна сакав да влеземе во финале поради нашата земја а од друга страна не го сакам ни пеачот ни па песната. Го гледав само неговиот настап и мислам оти беше премногу обично.. Немаше добар сценски настап... 3-4 девојки, 1 од нив русинка и играт зад него а тој земал гитарата, стое во место и си ја пее цела песна...!? Немаше ли да биде подобро ако малку се ослободеше на настапот и барем 2% да изгледаше како тие педерите од Ирска!? Немав големи очекувања и за оваа година... во моментот можеби никој веќе не може да не влезе во финале.
Нешто друго си гледал ти баце. 1 девојка имаше и ресто пендраци.

Од 2006 наваму Евровизијава стана ко Биг Брадр. Се гејови,ши-мејлови и остали креации на западната цивилизација.

Иначе за момчето што не претставуваше немам нешто посебно да додадам. Песната крш,сценскиот настап исто...уште кога почна на руски на зборува. Крај. Едвај чекав да заврши песната...

Не доби шанса во финале да го гласаат Русите и Белорусите и да го почастат со по една 12ка :)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Или подобро кажано, никој нема да не внесе во финале!!

па и едно и друго!

--- надополнето ---

Годинава според мене победува стариот :)

А и Србија не е лоша ..

Искрено Балканскиве држави сите имаа добри песни.. Албанија имаше предобра песна штета што не влезе во финале исто и Бугарија имаше добра песна па и ние за разлика од другиве. Исто и Словенциве имаат доста солидна песна ..

Искрено годинава според мене имаше најдобри песни ..
убава е Српската песна ама ме потсетува на некоја песна, ама незнам на која, мислам слична имаше една српска пеачка исто така.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Луѓе незнам зашто не сме самокритични, па кое црно филане бре. Видете го тесктот на нашата песна, ако не е склопен во 10 минтуи ја еве.. дајте ми водка, мене ракија, музика музика, ја македонец ОНА русинка. Значи ни логика ни мелос ништо. Не дека сум некој профи во музика, ама ептен голем лаик може да го сфати тоа. Ова беше обид за песна, а не песна.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Луѓе незнам зашто не сме самокритични, па кое црно филане бре. Видете го тесктот на нашата песна, ако не е склопен во 10 минтуи ја еве.. дајте ми водка, мене ракија, музика музика, ја македонец ОНА русинка. Значи ни логика ни мелос ништо. Не дека сум некој профи во музика, ама ептен голем лаик може да го сфати тоа. Ова беше обид за песна, а не песна.
Ова у стилот на Слаткар ја би кафе и кец ...немам папир барај трафика :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Он греота, она русинка... и така
hahahahahahahhaahhahahahahahhahahahahahha

Jas Evrovizija veke podolgo vreme ne gledam zosto stvarno pesnite se katastrofa....i ne znam zosto opsto kako narod se zamarame tolku za ovoj nastan,imam drugari koi ziveat vo zapadnive zemji i mi vikaat deka tamu lugeto voopsto ne se zamaraat so ovoj nastan kako sto se zamaraat pogotovo balkanskive zemji i go zimaat prisrce ovoj nastan...

ps.kako sakate da ocekuvate rezultat dobar koga na celo na cela organizacija stoi MTV,budzetot na Marija Serifovic koga pobedi iznesuvase skoro milion evra a nasive se snaogaa edvaj za avionski karti,na nedela dena pred da otpatuvaat Vlatce sakase da se otkaze radi milion propusti i ne profesionalen odnos od strana na MTV...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom