L
Lu
Гостин
Taken by a Stranger by Lena ли е за германија? Инаку топ ми е песнава, баш пред 2 месеци на MTV ја слушав.
Да, Лена повторно ќе ја претставува Германија со песната „Taken by a Stranger„
Баш интересно е песничето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taken by a Stranger by Lena ли е за германија? Инаку топ ми е песнава, баш пред 2 месеци на MTV ја слушав.
Ваљда пак ќе победи.Да, Лена повторно ќе ја претставува Германија со песната „Taken by a Stranger„
Баш интересно е песничето.
Ваљда пак ќе победи.
Али незнан нешо песната си е океј али тупа ми е/барем мене/. Али сепак е топ.
Лани ми беше фаворит дека песната ств. беше јака но океј е и сеа.
Се знае кога ке бидат полуфиналните вечери и финалето....на датум мислам![]()
Добро, само мене ли не ми се свиѓа оваа Лена? Претходната песна со која победи ми иде премногу на нерви, а ни оваа не и е нешто посебно... А нема и некој глас којзнае каков.
БИ САКАЛ ДА БИДАМ БАЛКАНСКИОТ ЏОН БОН ЏОВИ
Дел од песната се пее и на англиски, поради што тој верува дека ќе биде прифатлива за уште поширока публика, што би можело да биде клуч за неговиот успех.![]()
Добро, само мене ли не ми се свиѓа оваа Лена? Претходната песна со која победи ми иде премногу на нерви, а ни оваа не и е нешто посебно... А нема и некој глас којзнае каков.
Ваљда пак ќе победи.
Али незнан нешо песната си е океј али тупа ми е/барем мене/. Али сепак е топ.
Лани ми беше фаворит дека песната ств. беше јака но океј е и сеа.
песната за разлика од ланската и е позрела, но за на еверовизија воопшто не е, друго никогаш не се случило истиот победник да победи и наредната година, секогаш завршуваат на 2 место или на последно, а со оваа нема да победи сигурно.
и лани истото го приметив, го гледам и сега, подигањето на едната рака, приметив тетоважи има, истото и на сцена го правеше само ја креваше раката на која има тетоважи, ептен глупо.![]()