L
Lu
Гостин
Да, Лена повторно ќе ја претставува Германија со песната „Taken by a Stranger„Taken by a Stranger by Lena ли е за германија? Инаку топ ми е песнава, баш пред 2 месеци на MTV ја слушав.
Баш интересно е песничето.
Да, Лена повторно ќе ја претставува Германија со песната „Taken by a Stranger„Taken by a Stranger by Lena ли е за германија? Инаку топ ми е песнава, баш пред 2 месеци на MTV ја слушав.
Ваљда пак ќе победи.Да, Лена повторно ќе ја претставува Германија со песната „Taken by a Stranger„
Баш интересно е песничето.
Не ми се верува дека ќе победи повторно Германија, јас мислам дека ќе победи Словениа бидејќи имаат многу моќна песна (посебно моќта на песната доаѓа до израз од 01:45 па се до крајот).Ваљда пак ќе победи.
Али незнан нешо песната си е океј али тупа ми е/барем мене/. Али сепак е топ.
Лани ми беше фаворит дека песната ств. беше јака но океј е и сеа.
10, 12 и 14мај финалетоСе знае кога ке бидат полуфиналните вечери и финалето....на датум мислам![]()
Mене пак некако многу секси ми пејДобро, само мене ли не ми се свиѓа оваа Лена? Претходната песна со која победи ми иде премногу на нерви, а ни оваа не и е нешто посебно... А нема и некој глас којзнае каков.
Ете што било клучот на успехот - да се пее дел на англиски јазик.БИ САКАЛ ДА БИДАМ БАЛКАНСКИОТ ЏОН БОН ЏОВИ
Дел од песната се пее и на англиски, поради што тој верува дека ќе биде прифатлива за уште поширока публика, што би можело да биде клуч за неговиот успех.![]()
Подобро Лена отколку балканецов. Лена има(ше) харизматичен настап, поинаква песна и поразличен стил од другите. Веќе ми е преку глава од „моќни“ балади на Евровизијата (од патетични и срцекршечки текстови, напорна и тешка музика со милион инструменти само за да се остави беден впечаток) и патетични и излитени фори на стекнување внимание (читај: експлозиви, ракети, уште малку и гранати, 300 разно-разни облеки и ексцентрични и до немај каде забегани парчиња облека, пресвлекување по сто пати, излегување на сцена на пола песна and stuff). Лена го немаше сиот гламур на Евровизијата, не се пресоблакаше, не исфрлаше огномети, немаше спектакулаерн почеток и крај, не летаа астронаути околу неа), ама имаше песна и харизма и стигна кај што стигна. И затоа лани е изберена меѓу 4000 кандидати. И затоа оваа година е пак таму. (А, не ко нашиов, по стоти пат на нашиов избор и веќе е нашиов Џон Бон Џови.)... Ех.Добро, само мене ли не ми се свиѓа оваа Лена? Претходната песна со која победи ми иде премногу на нерви, а ни оваа не и е нешто посебно... А нема и некој глас којзнае каков.
еве ни мене не ми се допадна, песната е како за на Златно славејче, глупости, во ред и јас не сакам помпезнозти на сцена, кај не единствено тоа беше добро, едноставноста, мислам песната беше за во првите 10, но не и за победа.Добро, само мене ли не ми се свиѓа оваа Лена? Претходната песна со која победи ми иде премногу на нерви, а ни оваа не и е нешто посебно... А нема и некој глас којзнае каков.
песната за разлика од ланската и е позрела, но за на еверовизија воопшто не е, друго никогаш не се случило истиот победник да победи и наредната година, секогаш завршуваат на 2 место или на последно, а со оваа нема да победи сигурно.Ваљда пак ќе победи.
Али незнан нешо песната си е океј али тупа ми е/барем мене/. Али сепак е топ.
Лани ми беше фаворит дека песната ств. беше јака но океј е и сеа.
мене ми се допаѓа песната, а и лани ептен ми се допаѓаше и се вов рска со настпа, баш беше naturalна xDпесната за разлика од ланската и е позрела, но за на еверовизија воопшто не е, друго никогаш не се случило истиот победник да победи и наредната година, секогаш завршуваат на 2 место или на последно, а со оваа нема да победи сигурно.
и лани истото го приметив, го гледам и сега, подигањето на едната рака, приметив тетоважи има, истото и на сцена го правеше само ја креваше раката на која има тетоважи, ептен глупо.![]()