Фан Клуб: Интер

Тоа е тоа, Кутињо фактор

Кутињо клупа греел до сега а ?!?! Ц ц ц ц,,,, ајде во второ да не го усереме водството ,туку да им дадеме уште по некој.

Го изнафаливте камбиасо небаре за чави се работи па да не смееме да го критикуваме..не бидете смешни ако сакаме успех догодина едноставно мора Камбиасо,Станкович и Занети да не играат во првиот тим бидејќи таму е штетата во тимот....

Не го гледам мечот...
Матераци добро игра? :)

Ни он ни Ранокија немаа ама ич работа

Кутиње е ѕвер! и игра на неговата природна позиција
Боруч спаси чист гол.

Перфектна игра

И да, Кутињо ќе дадеше гол ама се лизна :(

До сеа шо глеав коутињо направи 3 шанси ? утна една топка (пошо падна , и после Снајдер ефект , лупаше по трева) и имаше 1-2 шута кон гол ?

Топ си е денес ...као ги разигрува алал му вера ....Мада смрдлива екипа сме .....Не играа ништо цела сезона (пошо немаа шанси да го стигнат Билан (имаа де ...али се усраа) и сеа коа им зависи второто место играат ко да нема Утре ....види го Мајкон прво ....

Што направи Кутињо што го фалите толку не ми е јасно :) Ман оф да меч сеа за сеа Ето според мене,2 асистенции :)

Вака да играа на почеток жими таквото што Милан ке земеше,али добро не се они криви бидејки тој идиотот Бенитез пола играчи ги повреди!

Што направи Кутињо што го фалите толку не ми е јасно :) Ман оф да меч сеа за сеа Ето според мене,2 асистенции :)

А што сакаш ти да направи детето за да го фали некој?

Имаше дриблинг, точни пасови, беше со паметот во игра, знаеше да повлечи играч покрај себе, освен тоа ми изгледа и посилен на физички план.

Со еден дриблинг, и точни пасови заслужува да игра во еден тим како Интер?Знам дека очекувавме многу од него,ама тапа е!Барем тоа е мое мислење :smir:

А што сакаш ти да направи детето за да го фали некој?

Имаше дриблинг, точни пасови, беше со паметот во игра, знаеше да повлечи играч покрај себе, освен тоа ми изгледа и посилен на физички план.

=Пандев...:smir:

А го утепавте пцуење човекот.

Materazzi СКОТ ! Не ми мириса на арно !!!

--- надополнето ---

Брат ја сум ПОБРЗ од Пандев бе ....НЕНОРМАЛЕН е хахахаха

--- надополнето ---

Реков ја не мириса на арно ....

--- надополнето ---

Реков ја не мириса на арно ....

Аууууууууууууууууууууууууууууууу каков голлллл!
КУТИЊОООООООООООООООО

Е ова е веке нешто!!Проработе на крај на сезона :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom