Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Видете,реално е Мурињо да се врати во Интер од проста причина што Реал вчера ја изгуби титулата во Шпанија,а за ЛШ да не збориме,па и за Купот.Се на се,Реал останува без титула,а тоа Перез не го сака и секако прв на пик за одење ќе биде Мурињо,не дека ќе го избркаат туку сам ќе си отиде,пошо нели,не сака да се брука со манекени на терен,не сака да биде губитник и не сака да губи титули :)
Ако се врати во Интер,во што сум оптимист,нови играчи ќе се носат и те како,бидете сигурни,нема шанса Мурињо,уште помалку Морати и Бранка да останат со скрстени раце и да не земат нови играчи.

M

mercenary

Гостин
Не гледав вчера. Како што реков пред некое време, глеам составите, ако го видам Карја таму, не гледам.
Боље што не глеав, џабе ќе се нервирав.

Иначе Мурињо не го сакам назад зашто утре коа Фергусон ќе се пензионира, пак ќе ни го начука и ќе си отиде.
Andre Villas Boas pliiiiiiz.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.953
Ако дојде Мурињо нема да се донесат нови играчи, Морати ќе оди на тоа демек еве ви, гледајте дека се до тренерот бил и дека играчите ни се ѕверови... Ама пак, поголеми се шансите Швајни, Фабрегас, Санчез да дојдат во Интер него Мур да замине од Реал.

Ни требаат играчи не ни требаат тренери, магионичари или нешто трето, просто е, само играчи, и тоа не еден или двајца, него минимум 5. Ете вчера сме загубиле, не знам како одигравме ама по пишаниве работи, тоа што сум јадел гомна предходните месеци излегува како вистина...

Чудно ми е како онака... кур не ме боли дали ке загубиме повеќе оваа сезона, не знам како вака, ама така е...
Talahase не претеруј и ти сеа, требале играчи, не ни требал тренер, па ти и Меси и Кристијано сеа да ги донесат без тренер све е џабе без асален тренер, нејсе тоа, не терајте на муабет од фан на некој десетти тим што не го познава тимов и Мур, у стил ако дојде со истиве играчи ќе се остане.

Ќе се остане со истите играчи ко и и сезоната кога дојде, ко и лани, кога 5 души му донесоа, во некој фантазерски свет со Мурињо во Интер, тимот ќе донесе толку играчи колку што и Мурињо смета дека треба да се донесат за да Интер конкурира на сите полиња.

И самиот знаеш дека главниот услов на Мур за Интер беше он да диригира трансфери, така да ...

Али као и да е, ова е too good to be true, Mурињо не верувам да дојде во Интер наредна година а и сметам дека они ќе освојат ЛШ сезонава а тоа под дифолт ќе значи и негово останување во Реал уште минимум една година, дур не освои и Примера па да фаќа пут под нозе.

--- надополнето ---

Иначе Мурињо не го сакам назад зашто утре коа Фергусон ќе се пензионира, пак ќе ни го начука и ќе си отиде.
Andre Villas Boas pliiiiiiz.
Исто и ја, за Мур, ако доаѓа некад у иднина условот да е да остане во тимот долго, ако не, боље да не се враќа туку да најдат некое долгорочно асално решение.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Значи според вас треба да дојде некој како Фергусон и 20 години да остане во Интер? Такви работи само во Англија, во Италија 3-4 сезони ќе издржи некој, па и Мурињо, ништо повеќе.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Видете,реално е Мурињо да се врати во Интер од проста причина што Реал вчера ја изгуби титулата во Шпанија,а за ЛШ да не збориме,па и за Купот.Се на се,Реал останува без титула,а тоа Перез не го сака и секако прв на пик за одење ќе биде Мурињо,не дека ќе го избркаат туку сам ќе си отиде,пошо нели,не сака да се брука со манекени на терен,не сака да биде губитник и не сака да губи титули :)
Ако се врати во Интер,во што сум оптимист,нови играчи ќе се носат и те како,бидете сигурни,нема шанса Мурињо,уште помалку Морати и Бранка да останат со скрстени раце и да не земат нови играчи.
ко прво не биди толку сигурен да оставиме времето да каже
ко второ и да си иде мурињо тоа сигурно нема да биде интер, тоа би биле челзи,сити или јунајтед и самиот си кажа сакал у англија, така да не си прајте филмови у глаата

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.953
ко прво не биди толку сигурен да оставиме времето да каже
ко второ и да си иде мурињо тоа сигурно нема да биде интер, тоа би биле челзи,сити или јунајтед и самиот си кажа сакал у англија, така да не си прајте филмови у глаата
Филмовите се прават зашто Газета дело Спорт кој се доста сериозен медиум излегоа со инфо дека децата повторно му биле регистрирани за наредната година во истото училиште на кое посетувале настава дур тој беше тренер на Интер ...
Значи не е ова правен филм у глава, прво прочитај поназад зашто се дискутира ова па после изнесувај такви заклучоци, никој не рече дека готово, 1000% он ќе се врати во Интер но ете, простор, каков таков, за истото постои.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Јас мислам дека Мурињо ќе се врати и со него ќе ги повлече Пепе, Рамос и Бензема :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ Не мењаваш име во Трандафил Ружов? :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ма нека се врати , нека напраи неколклу трансфери и нека си отиде кај Ферги и ич нема да му се налутам :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.953
Ма нека се врати , нека напраи неколклу трансфери и нека си отиде кај Ферги и ич нема да му се налутам :)
Не не, прво он нека си го одреди наследникот, па нека си иде, зашто пак низ истото ќе поминува Интер, тоа под дифолт му доаѓа.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Talahase не претеруј и ти сеа, требале играчи, не ни требал тренер, па ти и Меси и Кристијано сеа да ги донесат без тренер све е џабе без асален тренер, нејсе тоа, не терајте на муабет од фан на некој десетти тим што не го познава тимов и Мур, у стил ако дојде со истиве играчи ќе се остане.

Ќе се остане со истите играчи ко и и сезоната кога дојде, ко и лани, кога 5 души му донесоа, во некој фантазерски свет со Мурињо во Интер, тимот ќе донесе толку играчи колку што и Мурињо смета дека треба да се донесат за да Интер конкурира на сите полиња.

И самиот знаеш дека главниот услов на Мур за Интер беше он да диригира трансфери, така да ...

Али као и да е, ова е too good to be true, Mурињо не верувам да дојде во Интер наредна година а и сметам дека они ќе освојат ЛШ сезонава а тоа под дифолт ќе значи и негово останување во Реал уште минимум една година, дур не освои и Примера па да фаќа пут под нозе.

--- надополнето ---

Исто и ја, за Мур, ако доаѓа некад у иднина условот да е да остане во тимот долго, ако не, боље да не се враќа туку да најдат некое долгорочно асално решение.

Не бе Syn-е ич не претерувам. Нека се врати Мурињо заедно со Вилас Боас каков негов асистент или шпиун или што и да беше, и нека не се менува ништо во тимот ке видиш дека уште помизерно ке играме. Играчи ни требаат многу повеке од што ни треба тренер, а тренер ни треба многу... е сега види во какво „дереџе“ сме. Тешко дека Мур ке дојде кај нас, а и да дојде треба да е мрднат или треба да му се има ветено 150 милиони евра за нови засилувања, друго нема.

Ме мрзи да барам сега постови во минатата тема каде што бев онака најсигурен дека нај ефтини шпекулации се тие дека Лео ке ни биде тренер, многу повеќе ќе верував дека Парис Хилтон ке дојде како готвачка во тимот него Лео да ни стане тренер, и викав дека Морати не е глуп само заради инает да го осакати тимот... ама ете бил глуп, сезонава го покажа тоа многу пати, и не само сезонава и изминатите сезони кога правел глупи трансфери (не зборуивам за трошење, зборам за тоа дека местото му е во канцелариајта за нафта таму... не да изиграва спортски директор). Исто така воопшто не сум заодволен од трансферите зимава, ама не одам таму зошто сме ги правиле тие муабети.

Така да јас стојам на моето, дека да, плаче тимот за добар тренер, (не мора гениј, онака обичен нека е, ама да е тренер, не спортски директор или актер...) ама многу повеќе плаче за играчи, тренерот не игра фудбал играчите играат, овие нашиве остај што не играат, немат ни добар тренер, е затоа 7 од Шалке, 4 од Милан, затоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom