Hurin
Pokerface bastard
ама комбиниран пренос растур :jaj:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што мислиш ти, Леонардо сакал вака да игра? Копи пејст ситуација со ЛШ и СКП, Морати сигурно му рекол го сакам Купот, баталете Серија А. Никој, ама баш никој, ниту скаут, ниту нотар, никој не ги остава Снајдер и Милито на клупа доколку сака да победи, или ги изоставува Мота и Маикон.Неверојатно е каков тим изваде Леонардо..па си онаков тим неможиме Шкендија или ренова да ги победиме не Парма...не мис е верува на какво ниво стигнавме Карја и Нагатомо да ни ја водат играта.....му се смеевме лани на Јувенташите а ние бетер од нив сме...:kesa:
Ти стави го и Виља ко најистурен со ваков тим нема да се види, Пацини се храни од кросеви, кој денес ќе му прави крос ? Киву ? Нагатомо ? Карја ? Ето кој топката по меч дома ја зима од што ја сака ( читај пресебичен е ).На Нагатомо не му подадоа топка, а Карја ни е плеј мејкер. Киву, Карја аут! Незнам зошто го купивме Пацини? па Бамбини ќе изиграше подобро. Милито - Пацини , Фараони - Киву , Снајдер - Карја!
Ти стави го и Виља ко најистурен со ваков тим нема да се види, Пацини се храни од кросеви, кој денес ќе му прави крос ? Киву ? Нагатомо ? Карја ? Ето кој топката по меч дома ја зима од што ја сака ( читај пресебичен е ).
И Милито да влезе, пак исто ќе биде во случај истиот кадар да го има позади него, ко што го приметивме у пар кадри со Шалке гости на крај краева ...