Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас еднаш во сезоната ми текна да ја пишам Интер ГГ и погодете што??..повторно ме падна:jaj:..не е возможноо ова...за каков тим навиваме ни самите не сме свесни..значи буквално Интер е најидиотскиот тим што постои на фудбалската планета..па кога да го играм на ливче мора некако да се изврти утакмицата и да ме заеби....ах бе.

Иначе честито нека ни е победата...иако ги фатив послендите 20 минути од натпреварот и неможам ништо да искоментирамз а играта освен тоа што играчите изгледаа преисцпрено и истрошени до максимум..едноставно се влечееа на теренот!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Иначе честито нека ни е победата...иако ги фатив послендите 20 минути од натпреварот и неможам ништо да искоментирамз а играта освен тоа што играчите изгледаа преисцпрено и истрошени до максимум..едноставно се влечееа на теренот!
И тоа е многу што си им посветил внимание :))
Пред 65мин и немаше нешто многу дешавки па да се искоментираат.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Pobeda so muki,slabo igravme i imavme sreka sto Kievo ne se tolku jak tim inace ke go jadevme! Ete sto znaci eden Lusio vo odbrana,se gleda deka odma ima razlika! Stignavme da gledame kako Nagotomo ke ni bide najdobar vo tim:tv:,ali ajde vo sreda ocekuvam 100 posto da dadat site igraci pa ako ispadnat barem neka ispadnat kako mazi!

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Pobeda so muki,slabo igravme i imavme sreka sto Kievo ne se tolku jak tim inace ke go jadevme! Ete sto znaci eden Lusio vo odbrana,se gleda deka odma ima razlika! Stignavme da gledame kako Nagotomo ke ni bide najdobar vo tim:tv:,ali ajde vo sreda ocekuvam 100 posto da dadat site igraci pa ako ispadnat barem neka ispadnat kako mazi!
Ова ми се свиѓа Кирца . Ама како ќе им опростеме за првиот натпревар што играа ко девојченца ?!?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ова ми се свиѓа Кирца . Ама како ќе им опростеме за првиот натпревар што играа го девојченца ?!?
По една реденка сите од форумов на женчињата нивни:pos:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.586
Поени од реакции
6.750
Плиииииз кажи дека се заебаваш. :icon_conf
На сегде беше кога најмногу требаше, голема борбеност и добро си ги заврши дефанзивните задачи,,, бар мене ми остави добар впечаток :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
На сегде беше кога најмногу требаше, голема борбеност и добро си ги заврши дефанзивните задачи,,, бар мене ми остави добар впечаток :)
A Лео го постави позади Пацини и Ето :icon_lol:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
За разлика од членот со иницијали И.И мене Карја денеска ме разочара,па и Лео толку да е глуп у курац,го става како креатор на играта,а уствари Курја си е класика дефанзивен играч од средината на теренот,не знам со кој памет...
Подобро Пандев да го ставеше на негово место на почеток,па после да ротираше со Марига,Карја или Оби (не знам кој беа на клупа,затоа пишувам триста имиња),отколку Курија како креатор на играта.Ама ај донекаде го сфаќам Лео,скрпува состав во Серија А за во Германија да ги посрамиме Шалке со 4 комада без ниту еден примен :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.318
Поени од реакции
46.917
Јас еднаш во сезоната ми текна да ја пишам Интер ГГ и погодете што??..повторно ме падна:jaj:..не е возможноо ова...за каков тим навиваме ни самите не сме свесни..значи буквално Интер е најидиотскиот тим што постои на фудбалската планета..па кога да го играм на ливче мора некако да се изврти утакмицата и да ме заеби....ах бе.
Интер не те заебале, Киево се тие што те поебаа. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592

Јас со Џенова ги имав 1-1, тепаа 5-2 а не ги фатив :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
И мене ме падна само Интер, ја имав 1&3+ :pos:

Упм, колку се нервирав кога Нагатомо промаши при крај, се’ мислев Снајдер ќе го проигра Милито. :)

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
За разлика од членот со иницијали И.И мене Карја денеска ме разочара,па и Лео толку да е глуп у курац,го става како креатор на играта,а уствари Курја си е класика дефанзивен играч од средината на теренот,не знам со кој памет...
Подобро Пандев да го ставеше на негово место на почеток,па после да ротираше со Марига,Карја или Оби (не знам кој беа на клупа,затоа пишувам триста имиња),отколку Курија како креатор на играта.Ама ај донекаде го сфаќам Лео,скрпува состав во Серија А за во Германија да ги посрамиме Шалке со 4 комада без ниту еден примен :icon_lol:
Природната позиција на Карја е AM & RM , но кога дојде во Интер нашите го ставаат кај стасаат . Некогаш игра средина , некогаш лево крило , некогаш десно , некогаш плеј како во денешниот случај , и го трансформираа во midfielder :) . Карја не е Снајдер тоа е јасно , но денеска не беше и толку лош , но не беше и перфектен . Онака лежерно и опуштено си ја изигра утакмицава денес во рамките на неговите можности .

Според мене денеска ни се издвоија бековите , поготово Нагатомо , а се виде и разлика во задната линија одкако се врати Лусио . Напаѓачите не ме ипресионираа ич , Милито покажува знаци на живот , но далеку е од лани , секоја акција беше во офсајд и лобот му беше катастрофа , но намести гол што е добро за него .

Член од
8 април 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
овај интер со леонардо е подобар од интер со дебелиот, не го оспорувам тоа
ама играме со темпото на милан , тоа и сакав да кажам со претходниот пост
значи не сме толку јаки во вториов дел од сезонава,милан киксна неколку пати а и ние исто толку т.е 2 бода само намаливме од разликата.....

Kajgana Shop

На врв Bottom