Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Кируш, дај не пиши бисери дете.

Дава некој повеке од Занети душа на терен? Никој не дава, тоа се знае, ама што ако?

Јас 100 пати повеќе од нив би трчал за Интер, и без пари би играл ама што ако кога само би пречел, не се игра со душа, се игра со тело/нозе/глава.
Добро бе не памтам кога последен пат изиграл човеков лошо, пред некоја недела гледав муабети тука дека готово годините му биле дојдени за на клупа, јас не би го ставил до 38 години на клупа него.

Целосно погрешната излезе тактиката и формацијата на Лео вечерва, тотално прочитан од Алегри. Ван Бомел ја реши цела средина на Интер, ги реши и Снајдер и Мота и Камбијасо. За Ето нема што да се коментира, сепак не е Милито :tapp:

На крај за Ето најверојатно ќе излезе дека 2 големи промашувања од 1м во двете дерби средби беа разликата помеѓу 1 и 2 место на табелата. 20+ голови што ги постигна се доволни само за 2 или 3 место.

Одбраната целосно промашување, Маикон тотално разочарување, двајца играчи на Милан ја растурија цела одбрана со pass игра:toe:

Во борбата за титула сме се уште, но после сезона во која не успеавме да му дадеме бар гол на Милан, искрено не заслужуваме да освоиме Скудето !!! :toe:
Последнава реченица ти е тотално точна.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.910
Поени од реакции
16.173
Епа таков играч е Пацини што да му правиме, една утакмица може да биде совршен и да даде 3 гола друга може да не се види и да го плукаме... така да не ми е он на мене кривец за поразот вечерашен, според мене вината му ја префрлам на Ето што го промаши тоа чудо, и како втор виновник СПОРЕД МЕНЕ го сметам Цезар ( ради првиот гол затоа што мораше да ја зграпчи таа ебана топка ).
Па не требаат такви играчи бе друже што една утакмица ќе биде перфектен, на пример со Киево, а кога треба да биди перфектен и да го оправда дресот на Интер тој да се посере на терен.
За мене одбраната е крива за поразот: Маикон, Киву, Ранокија...во 44 секунда гол да примиш :kesa: ..за Мота и Камбијасо не треба ни да се коментира.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Камбијасо е тежок фаил оваа сезона, абе каде и да се наоѓа на било кој дел од теренот он топката ја враќа назад НОН СТОП.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Брат не ми кажувај за Снајдер жити се,со кого да поврзува акација со баба ми ? Секогаш бара топка човекот,ама нема со кој да игра!

Каде виде ти во овој натпревар па и во последните 10 една школска акција почната од Снајдер, или каде што е инволвиран Снајдер?

Да не сум ти кажувал... Добро слепи ке се преправаме сега, дека еј, Интер е, наш тим... Што е тука е, за 40 милиони евра, јас на грб до Манчестер ке го носам. 40 милиони ти се пари за Санчез и Монтоливо...

Се гледа дека е многу неискусен Лео, премногу... Интелегентен е и све тоа, ама нема искуство, срединава ни беше лом, Снајдер оставен сам да ги поврзи Мота/Камби со Ето/Пацини/Пандев, ете резултатот.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Па не требаат такви играчи бе друже што една утакмица ќе биде перфектен, на пример со Киево, а кога треба да биди перфектен и да го оправда дресот на Интер тој да се посере на терен.
За мене одбраната е крива за поразот: Маикон, Киву, Ранокија...во 44 секунда гол да примиш :kesa: ..за Мота и Камбијасо не треба ни да се коментира.
Во право си за Пацини што е така, така е.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.910
Поени од реакции
16.173
Камбијасо е тежок фаил оваа сезона, абе каде и да се наоѓа на било кој дел од теренот он топката ја враќа назад НОН СТОП.
Па ако си приметил целиот среден ред истото го прави, незнам што сакат да постигнат со тоа, стигаат до противничкиот шеснаесетник и топката ја враќаат назад.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Како што ми почна денов лошо и лошо ми заврши... аххх.. сепак ништо не е готово, идеме до крај и оваа сезона. За подетално мислење ке дадам подоцна бидејки уште сум под нервоза.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Добро што не се собравме вечерва да гледаме заедно:tv:,ај во вторник барем Шалке очекувам да го плеснеме!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Па ако си приметил целиот среден ред истото го прави, незнам што сакат да постигнат со тоа, стигаат до противничкиот шеснаесетник и топката ја враќаат назад.
Кој среден ред жити се? :)

Лани Мур изведе чудо со играчиве што ги имаме, и на нешто личевме, ама се гледа дека мора да се донесат 4/5 нови играчи, а 7/8 да си одат. Морално е ова, не од луксуз, или пак дека лани освоивме 5 тутули и за да освоиме годинава 6 мора некои измени, не, измени мора за да освоиме 1 титула барем.

Ако се продолжи на трансфери од типот на НАгатомо, Пацини, Карја, супер светла ни е иднината.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Добро што не се собравме вечерва да гледаме заедно:tv:,ај во вторник барем Шалке очекувам да го плеснеме!
Не се летај предвреме и за со Милан имаше многу такви изјави па видовме што се деси. Иначе ако се деси чудо да ја земеме титулава тоа ќе биде ради глупост на Милан а не од што сме ние многу добри, искрено кажано

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Од кога го зборам јас ова, само татко ми дома знае колку пукам од нервоза кога ќе ја вратат чиста топка назад, не се нервирам толку за гол, отколку кога ќе врати некој назад топка, она непотребно.

Каде виде ти во овој натпревар па и во последните 10 една школска акција почната од Снајдер, или каде што е инволвиран Снајдер?

Да не сум ти кажувал... Добро слепи ке се преправаме сега, дека еј, Интер е, наш тим... Што е тука е, за 40 милиони евра, јас на грб до Манчестер ке го носам. 40 милиони ти се пари за Санчез и Монтоливо...

Се гледа дека е многу неискусен Лео, премногу... Интелегентен е и све тоа, ама нема искуство, срединава ни беше лом, Снајдер оставен сам да ги поврзи Мота/Камби со Ето/Пацини/Пандев, ете резултатот.
За Снајдер на овој натпревар беше добар до црвениот на Киву, 2-3 пати помина сам неколку играчи но никој од срединава не влегуваше во шеснаестник, Пандев седи доле, Ето на аут линија а Пацини со двајца на грб, што да праи човекот. После голот веќе почна да си игра курташак.

Лео, толку од Лео, нема авторитет.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.910
Поени од реакции
16.173
Кој среден ред жити се? :)

Лани Мур изведе чудо со играчиве што ги имаме, и на нешто личевме, ама се гледа дека мора да се донесат 4/5 нови играчи, а 7/8 да си одат. Морално е ова, не од луксуз, или пак дека лани освоивме 5 тутули и за да освоиме годинава 6 мора некои измени, не, измени мора за да освоиме 1 титула барем.

Ако се продолжи на трансфери од типот на НАгатомо, Пацини, Карја, супер светла ни е иднината.
Taка е зборот бе, па и ти се фаќаш за ситници:))

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Монтоливо мора да се земе за наредна сезона

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Иначе шо требаше да изгубиме - требаше .... Ја се радувам шо не ни дадоа 4 .... Онака - ЗАЛАГАЊЕ 0 , ко да играат со деца од маало + МЛАТЕА корнеа тие педерите Рицоли на ЗАмброта му дае жут у 70 и некоја а типот КОРНЕШЕ .... Гатузо такоџе , Ван Бомел такоџе ....

Шо заслужија да тепаат заслужија - али да си се пожалам на судијата ја ;d

Kajgana Shop

На врв Bottom