- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Ставајте хајлајтси да ги видам сите голови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, само што Баерн нема да ги пуштаат да им дадат лагано 5 голчиња, онака, на шала, ајде, вртете ја, или во случајот со Баерн, ајде, дадете повеќе од 1 гол и елиминирајте не ...Оваква игра каква што видовме во второ полувреме треба да ја гледаме во секој меч и тоа барем најмалце 80минути..
..против Баерн со оваква игра сигурно поминуваме, ама пак и оваа игра против Џенова не треба многу да не залажи..![]()
Да, само што Баерн нема да ги пуштаат да им дадат лагано 5 голчиња, онака, на шала, ајде, вртете ја, или во случајот со Баерн, ајде, дадете повеќе од 1 гол и елиминирајте не ...
За разлика од Џенова, Баерн ќе игра фудбал и ќе настојуваат да го исцедат максимумот од себе, и за разлика од мечов со Џенова, епилогот со Баерн не е однапред познат.
Ова воопшто не беше репер за силата на Интер, низ нетов 1.4 беше дека Интер ќе ја врти у второ, репер ќе биде реваншот со Баерн и мечот со Милан, каде ќе се решава Скудетото.
Замената за Киву сакаа да ја направат бидејќи мислеа дека е готов, капут, не сакаше да излезе зашто не беше повреден па џабе да не трошат измена која всушност ќе беше и принудна.kakov natprevar.Pandev mora da go pofalam odlicen , za Eto se dokazuva deka pobudaluva koga Pazzini dava gol i toj mora da dade , dobro e toa konkurencija. Nagatomo postigna gooooool
.Sega mora reklamiranje vo Japonija hit ke bideme. Samo Kivu malce me iznervira koga ne sakase da izleze, koj faktor e?
Odlicen natprevar za samodoverba.![]()
Замената за Киву сакаа да ја направат бидејќи мислеа дека е готов, капут, не сакаше да излезе зашто не беше повреден па џабе да не трошат измена која всушност ќе беше и принудна.
Нејсе, од една страна криво ми е што не влезе и Коутињо, али па од друга и добро е што ете се заштити Ранокија од евентуална повреда, Коутињо ако влагаше требаше место Пацини да влезе.
Следна е инаку со Бреша гости, во Петок.
Ставајте хајлајтси да ги видам сите голови.
Сигурно претседателот на Џенова рекол ај бе наместета ја, немора да не тепате 2-1, понижете не со 5-2.А да изгубивме каде ке бевте вие со вашите сигурни коментари сега? Дај ви се молам аман. Ако се најде дека некој со огромна сума ја играл 2-1, ама збзорувам милиони евра, пример ја играл со 10 милиони евра, е тогаш океј, а вака муабети демек на ти дај ми на некој друг да му кажете, демек и 7+ наместена била? А пак овие лицемериве од реал идат тука и зборат за наместена, што останува за реал да збориме што даде 7 гола?
Се дур нема на хартија да читам дека некој ја играл со 10 милиони 2-1 џабе е све, ако одиме така што се дешава со Ливерпул? И тоа наместено? Порто не знае ништо освен победи, и тоа наместено? Дајте аман... Џенова е ова, слаб тим, се разбудија играчите, не дека не сме ги виделе вака мизерно да играт, па сега да се чудите.