Мислам дека Пацини не беше доволно сконцентриран али неможам да му замерам ипак Сампдорија му е во срце ,, очекував повеке од него но кога ке видам од другата страна кога емоции се во прашање тешко е да се фокусираш 100% ,, како и да е не се даваме до крај.
Ne veruvam deka vo srce mu e, sepak 2 godini e tamu

ne e 5, ili 10 pa da rechesh aj okej, so polovina od igrachite samo 1 godina igrale zaedno, ova e film koj go pochna Larson, so opravduvanje protiv Celtic koga igrashe za Barsa, pa sega site neshto mi glumaat sentimentalni.
Alal da mu e na Adebajor, ZVER!

iako ne mozam da zamislam kolku go hejtaat topdziite za toa, ama toa e igrach, ne ni trebat glumci, vo srce, vo kurot...
Isto vaka me nervirashe Murinjo prva sezona za nas, koga celo vreme si vikashe Chelsea e moj tim, igrachite moi momci, nekako mi ideshe kako da me vari

, i sega siguren sum isto im e na navivachite na Real, koga Mur ke gi spomne Inter... Toa shto ti e vo srce, ostanuva vo srce, ne se kazuva ljubov so neproslavuvanje na gol, ljubov e ljubovta na Zaneti za Inter, more koga ke razmislam podobro toa e opsesija

ne mozeme od teren da go izvadime