Hardstyle

• Креатор на темата Креатор на темата Sp4wN-
  • Време на започнување Време на започнување
Никаде веќе не се пушта ова.А и ретко кој слуша сеуште Хардстајл.

Музикава у принцип е комбинација од нинтендо звуци и многу бас. И ништо повеќе.

НЕ поштуем.

Добро, за некои е комбинации како што рече од нинтендо ама пак за некои тоа се многу јаки syths како што ги нарекуваат DJ Продуцентите.

Знам дека не е нов, но е нов барем во Македонија.... Зашто никаде на никое место не сум слушнал нешто вакво да се пушти или некој да слуша :/....а гарант за да пуштат нешто вакво ќе им треба лиценца (just kidding ) :D
Ако нешто е ново за тебе, не мора да значи дека е ново за сите. :)
Имам пријатели кои беа повеќе пати на такви журки во Холандија, едниот од нив веќе почна и да компонира Hardstyle. :tv:

HardStyle, нов вид на музика. ... <<< доволно беше :(

Ако нешто е ново за тебе, не мора да значи дека е ново за сите. :)
Имам пријатели кои беа повеќе пати на такви журки во Холандија, едниот од нив веќе почна и да компонира Hardstyle. :tv:

Не е ново за мене ... ја го слушам веќе 1 година :icon_cool: Туку ново е за македонскава денс сцена.. (така или се лажам :) )

Не е ново за мене ... ја го слушам веќе 1 година :icon_cool: Туку ново е за македонскава денс сцена.. (така или се лажам :) )
Која денс сцена бе? Има и такво нешто у Македонија?
Еве ти линкче со информации од најмасовните концерти за Хардстајл.

www.q-dance.com.au
http://www.google.com/search?q=qlim...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Нов жими куров :D
Да не хејтаме колку е нов или не....
океј е, мислам сакам само одредени траки, не можам се да слушам од насокава...
монотони се на моменти. (моменти? не биди скромен)

На журките каде што Khazar е диџеј неретко може да се слушнат Hardstyle траки. Такви најчесто се Greatest Hits, Зелен Подиум и останатите организирани од Urban Dance.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom