[/COLOR]
тоа го имаш во скоро сите земји каде се обучуват единиците дури САС одат и чекор понатаму ги киднапираат своите војници да видат како би реагирале при евентуално заробување од страна на непријателот
Какви се тие мисии? Имаш ли некој извор за овие тврдења, некој конкретен податок, извештај којшто можеш да го цитираш?Кој ве излажа дека легионерите секаде ги примаат? Ги примаат само за мисии во кои ќе бидат "отпишани". Иначе после напуштањето на легионот тие имаат пак обврски кон француската држава.
Се разбира и плус доколку е одметник од своето матично општество, кој сака втора животна шанса.А што па толку запнувате, плата па плата. Некои работи човек ги прави за себе и тоа му вреди повеќе него супер јака плата. Кој ти иде тамо за пари.
само за информација најдобро платени инструктори за обука на спецјални единиции се токму тиеКој ве излажа дека легионерите секаде ги примаат? Ги примаат само за мисии во кои ќе бидат "отпишани". Иначе после напуштањето на легионот тие имаат пак обврски кон француската држава.
никој не те тера никој не те регрутира твоја е воља да им се придрузиш во Легија на страците , точно е ти дава втора шанса во живото а пријателствата во Легија се вечни само за потсетување Легија и Аркан биле во таа ЛегијаСе разбира и плус доколку е одметник од своето матично општество, кој сака втора животна шанса.
Аркан во легионерите? Абе ок си?само за информација најдобро платени инструктори за обука на спецјални единиции се токму тие
--- надополнето ---
никој не те тера никој не те регрутира твоја е воља да им се придрузиш во Легија на страците , точно е ти дава втора шанса во живото а пријателствата во Легија се вечни само за потсетување Легија и Аркан биле во таа Легија
Аркан во легионерите? Абе ок си?
од своја 16 година Легија бил во
составот на Француската Легија во 90 бил во составот на здружените сили во операцијата Пустинска молња во Ирак , има голема разлика од Легиата од 1960 до 90 и од 90 па на вака
па и самиот Хитлер за да може да ги бомбардира Британците им давал Спиид на пилотите нормално е дека кога фрчат куршуми околу тебе не може да бидиш нормален кога тогаш ќе имаш поструматски синдром
само колку масакри прават америте кога ќе им направат заседа терорситите и им пукаат од куќите ти звучи ова познато 2001
--- надополнето ---
za sekogo ne e Legijata treba da imas jajca zatoa edni i edinstveni se Legionerite
--- надополнето ---
Аркан во легионерите? Абе ок си?
za tepanje sekade tepaat logiraj se na you tub i vidi go videovo so ruski vojnici [video]http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DfdpglfsK4_A[/video]
tolku jako go istepale vojnikov mu ja puknale splinata najmngogu samoubistva ima vo ruskata aarmija odat na 15 16 godini zadolzitelno
so tebe bratce mojme da naprajme muabet se gleda deka se razbiras od legijata da bas vo samiot kodeks pisuva za taa rabota dobro sto me podesti :helou:Збориме за Легијата 7670 професионалци, зошто го одвојуваш Милорад Луковиќ?
Тој станал спротивното од она Легијата што ги учи да бидат, тој на крајот испаднал олош.
Легијата имаат правила 10 на број се мислам, од кои последното правило им е најбитнот и најважното а тоа е секога кога одат во акција да бидат со чиста свест да немаат симпатии кон непријателот ниту омраза само така можат да успеат во спротивно го загрозуваат својот живот и животот на останатите соборци.
Легијата е измислена бидејќи Французите немаат доволно храброст за некои работи, не се толку храбри воини така да си знаете без разлика што ги има на број и технолошки се напредни се им е за џабе ако ја немаат Легијата.
Кога ќе погине Легионер нема ниедна француска мајка да плаче.
Dajte to4en link i nekoi informacii vo vrska so ova,i jas da bidam od tie so ke se prijavat,a dali ke bidam od tie so ke ja pominat obukata,e za toa ke ve izvestam dopolnitelno)))
PSali ima nekoi preduslovi,kako na primer,znaenje francuski,godini,visina/tezina i sli4no
)))