_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Јас прв пат слушам за ваков проблем. Незнам кој протестира ради инспекција...само кај нас има проблем, ќе видат трговците иде инспекција, и одма на протест пред влада.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас прв пат слушам за ваков проблем. Незнам кој протестира ради инспекција...само кај нас има проблем, ќе видат трговците иде инспекција, и одма на протест пред влада.
Мислам дека новиве кеси се од разградлив материјал и затоа наводно ги наплаќаатtapp
, но како и да е, треба хартиени да се пуштат во оптег.
Да бе затоа пишува на нив дека ќе скапат од 24 до 48 месеци....
и неможам да ги избројам дома колку ги имаме.Иначе убаво би било кога би имало и кога би биле хартиените кеси бесплатни...абе кога се протестира против судска одлука, зошто не и против инспекција. нека протестира народот кога нема веќе работа.....Јас прв пат слушам за ваков проблем. Незнам кој протестира ради инспекција...
Во СП (барем кај мене) има само еден вид леб кој е во хартиена кеса.Мада и тој е само до пола во кеса и истиот треба да го ставиш на седиште во кола кај што други газот го ставаат.:
Демократија. Кој смета дека треба да протестира, ќе протестира.абе кога се протестира против судска одлука, зошто не и против инспекција. нека протестира народот кога нема веќе работа.....
Јас прв пат слушам за ваков проблем. Незнам кој протестира ради инспекција...
Демократија. Кој смета дека треба да протестира, ќе протестира.
Да де, реков дека до сега никој не протестирал против инспекција, али ако му пречи на некој, нека протестира слободно, едноумие нема никаде нити пак ќе има.мислам дека сам си одговори.
)