Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обрнете сега внимание како ќе течат вестите и информациите за овој случај на А1.
Ах, ти сакаш да кажеш дека чиста случајност е тоа што истиот политичар што ја рушеше црквата вчера, пред некое време им ги отвори вратите на скопските џамии на вехабиите?Сител пренесува ко шо треба. Радикален Исламизам, Рамадан Рамадани, Латекс збора за морал...
Абе урдата од курот на Амди Бајрам да му ја шмука и тој и сите како него.
Така е ако некој сака да гради црква онда ги нарушува меѓуетничките односи, ама затоа на диво изградените џамии никој не ги гиба и тие верувам придонесуваат за соживотот во Тафталиџе, Горна Белица и на други места.More trebalo od koren da go rusat. Koj kur e nekoj na vakov nacin da se obiduva da ja smeni istorijata na kale...?
Na toj kuzmanov ili bilo koj stoi zad nego, majka mu da ne predvidel deka tamu nekogas postoela crkva-muzej... Pa i da postoela kale e nasata ponova istorija zaednicka, na site etnikumi vo drzavata, pa so koj pamet nekoj se obiduva toa da si go prisvoi za svoe?
Prvin nemalo da se gradi crkva ke se gradelo muzej, pa posle da izleze deka se gradi crkva, i toa tajno se doneseni nekade 50 rabotnici od bitola da rabotat noce vo zabrzuvanje na izgradbata na crkvata, iako bese najaveno prehodno deka rabotite okolu objektot se stopirani dodeka se najde nekoe resenie...
Кој сака да менува историја алооооооо.....More trebalo od koren da go rusat. Koj kur e nekoj na vakov nacin da se obiduva da ja smeni istorijata na kale...?
Na toj kuzmanov ili bilo koj stoi zad nego, majka mu da ne predvidel deka tamu nekogas postoela crkva-muzej... Pa i da postoela kale e nasata ponova istorija zaednicka, na site etnikumi vo drzavata, pa so koj pamet nekoj se obiduva toa da si go prisvoi za svoe?
Prvin nemalo da se gradi crkva ke se gradelo muzej, pa posle da izleze deka se gradi crkva, i toa tajno se doneseni nekade 50 rabotnici od bitola da rabotat noce vo zabrzuvanje na izgradbata na crkvata, iako bese najaveno prehodno deka rabotite okolu objektot se stopirani dodeka se najde nekoe resenie...
Се слагам.
Е ова е проблемот, шо не е ваша државата. Кога ќе се научите на компромис и дебата тогај нема да рушиме.
10 години кевкате по малку, зрнце или гранула сила. Нема сила.
--- надополнето ---
Прво почнете да соработувате и да сфаќате дека во куќава живеат неколку семејства и дека сите ќе ја уредуваат и декорираат, во спротивно ќе го папате (како што секогаш сте го папале).
Е сега продолжи да ги учиш Маќедонците за бојкот на "албански производи". Ч))))
--- надополнето ---
Компромис, со сите, Грција, Мрција, Фрција, мора, компромис. Знам не сте навикнати, ама ќе се навикните.
Така е ако некој сака да гради црква онда ги нарушува меѓуетничките односи, ама затоа на диво изградените џамии никој не ги гиба и тие верувам придонесуваат за соживотот во Тафталиџе, Горна Белица и на други места.
А што ли ќе беше да се градеше вистинска црква?
Тука не си во право. Они се унифицирано едносложни кога станува збор за подршка на активностите насочени кон анихилација на "Славомакедонците".. Токму затоа не е во ред да се обвинуваат сите 500 000 Албанци во државава за дејанијата на неколку илјади.
Обрнете сега внимание како ќе течат вестите и информациите за овој случај на А1.