Неостварена сексуална желба?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
Професорката по македонски од средно...:drk:
Каква беше........:drk:

со холанѓанка :zlo:

Еве една холанѓанка:

FatGirl.jpg

Ја Сакам тројка и сакам со јапонка филипинка црнка и русинка оууу јеааа !:vozbud: а и британкаааааа !! ( . Y . ) !!!:smir:
Sex so nepoznat, zgoden momak na plaza :D
Не бе тебе не те можам више девојко ... факај дечко истреси се и доста секс фантазии .... ( Ме потпалуеш:pipi:)

Зошто би постоеле неостварени желби со партнер со кои веќе сте подолго време.. е сега неостварени желби со други личности тоа ти е веќе нешто друго... имало има и секогаш ќе има.

Точно така. Секој со својот партнер треба да проба се` што сака, а доколку биде одбиен, тогаш нешто не чини. Тука секако не мислам на ептен настрани работи. Но од друга страна пак, секое шише има свое капаче, така да и тоа не е проблем.:) Мене не ми останало ништо како пуста желба. Тоа ваљда и би било чудно. Маж да каже не?:)
А на темава и недостигаат точни одговори. Сите кажуваат со каква жена/и или маж би легнале, што баш и не е некоја сексуална желба. И русинките и јапонките и холанѓаните се луѓе. Прашањето е што со нив...:)

Точно така. Секој со својот партнер треба да проба се` што сака, а доколку биде одбиен, тогаш нешто не чини. Тука секако не мислам на ептен настрани работи. Но од друга страна пак, секое шише има свое капаче, така да и тоа не е проблем.:)

Не се согласувам. Зошто ако едниот сака да проба нешто, а другиот не сака, врската не им чини? Ама за настрани работи не се важело!
Епа како ќе поделиме кои работи се настрани, а за кои врската не чини?
За некој тројка не е настрана работа. И сега тој некој ако и рече на девојката и она ако го одбие, одма врската не им чини?

Не се согласувам. Зошто ако едниот сака да проба нешто, а другиот не сака, врската не им чини? Ама за настрани работи не се важело!
Епа како ќе поделиме кои работи се настрани, а за кои врската не чини?
За некој тројка не е настрана работа. И сега тој некој ако и рече на девојката и она ако го одбие, одма врската не им чини?

Ам ако де, јас кажав свое мислење, кое можам да го поткрепам со илјада факти ако не ти е јасно. И реков дека за секое шише има соодветно капаче. Ако партнерот мој сака тројка, јас нема поради него да го направам тоа, но затоа и ќе го оставам. За мене тројка е настрана работа, непотребно и вештачко будалеење, па затоа нема да сум во близина на таков човек. Не е моето капаче и нема потреба да сум со него. Мислам, не би била со некој кому не можам да му удоволам се` (или обратно), па постојано да се потресувам дали нема да го побара тоа на друго место. Јас за мене си кажувам, а ти поживеј малку повеќе, искуси повеќе работи во животов и прекажи ми пак за некоја година што мислиш на оваа тема. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom