- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.572
- Поени од реакции
- 4.239
Не верувам утре да играат Рафаел ,а посебно Фабио .Можда Рафаел како бек,но како крило не.Добри вести ова за Нани.Само не сум сигурен колку ке го форсира Фергусон,сепак не беше слаба повредата.Можеше повеке време да отсуствува.
Утрешниот натпревар ке биде многу значаен.Дали ке излезе Ферги со сличен натпревар како против Арсенал?Сакам пак да ги видам Да Силва на истите позиции.Добро се покажаа а Ван Дер Сар е едноставно најдобар голман.Џабе и 10 Стекеленбурга да купиме кога не се менува тој гениј.
Koj ке биде судија на утрешниот натпревар?Имам страв пак да не не оштетат.
Sir Alex on Vidic: He got a knock in Saturday's game. He was getting treatment on it this morning and so couldn't train." So he should be fit to play.Ухуху, колку знаев дека не е ништо со Нани и дека се работи само за расекотина, Нани можеше и против Арсенал, но ајде ... Утре Нани лево, Валенсија десно, Сколс и Керик во средина, а Димче и Руни во шпицот, ќе газиме :back:
п.с Што е со Немања, зошто не тренирал :S ?
Зошто да не играат?па доколку би имале комотно водство кое значи пласман во следната фаза би можел Ферги пак да комбинира.Секако да не се заморуваат премногу играчите.Не верувам утре да играат Рафаел ,а посебно Фабио .Можда Рафаел како бек,но како крило не.
Зашто мислам дека ќе играме со 1 напаѓач?Мислам дека Ферги ќе ја згусне средината да им ја отежнеме играта на контри,да не примиме гол.Во таква ситуација би биле во многу лоша состојба.Очекувам Руни осамен во нападот.Иначе мислам дека Чикарито нема да игра утре, со Арсенал ги изигра сите 90 минути, а Димо сите нив ги преседи на клупа, според мене нема шанси да не игра Димче утре, ќе видиме .. ( не дека нема да игра де, мислам нема да почне први 11, а дај Боже и да нема потреба да влегува. )
Се очекува последните неколку мечеви да биде спремен за игра.Туку гледам вракање на Харгривс на тренинзите,кога ке започне со игра или сезонава не е можно тоа