Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Овие се идните звезди на Јунајтед и на Англија

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Добри вести ова за Нани.Само не сум сигурен колку ке го форсира Фергусон,сепак не беше слаба повредата.Можеше повеке време да отсуствува.
Утрешниот натпревар ке биде многу значаен.Дали ке излезе Ферги со сличен натпревар како против Арсенал?Сакам пак да ги видам Да Силва на истите позиции.Добро се покажаа а Ван Дер Сар е едноставно најдобар голман.Џабе и 10 Стекеленбурга да купиме кога не се менува тој гениј.

Koj ке биде судија на утрешниот натпревар?Имам страв пак да не не оштетат.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Добри вести ова за Нани.Само не сум сигурен колку ке го форсира Фергусон,сепак не беше слаба повредата.Можеше повеке време да отсуствува.
Утрешниот натпревар ке биде многу значаен.Дали ке излезе Ферги со сличен натпревар како против Арсенал?Сакам пак да ги видам Да Силва на истите позиции.Добро се покажаа а Ван Дер Сар е едноставно најдобар голман.Џабе и 10 Стекеленбурга да купиме кога не се менува тој гениј.

Koj ке биде судија на утрешниот натпревар?Имам страв пак да не не оштетат.
Не верувам утре да играат Рафаел ,а посебно Фабио .Можда Рафаел како бек,но како крило не.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ухуху, колку знаев дека не е ништо со Нани и дека се работи само за расекотина, Нани можеше и против Арсенал, но ајде ... :) Утре Нани лево, Валенсија десно, Сколс и Керик во средина, а Димче и Руни во шпицот, ќе газиме :back:
п.с Што е со Немања, зошто не тренирал :S ?

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Ухуху, колку знаев дека не е ништо со Нани и дека се работи само за расекотина, Нани можеше и против Арсенал, но ајде ... :) Утре Нани лево, Валенсија десно, Сколс и Керик во средина, а Димче и Руни во шпицот, ќе газиме :back:
п.с Што е со Немања, зошто не тренирал :S ?
Sir Alex on Vidic: He got a knock in Saturday's game. He was getting treatment on it this morning and so couldn't train." So he should be fit to play.

Don't worry :smir:

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Не верувам утре да играат Рафаел ,а посебно Фабио .Можда Рафаел како бек,но како крило не.
Зошто да не играат?па доколку би имале комотно водство кое значи пласман во следната фаза би можел Ферги пак да комбинира.Секако да не се заморуваат премногу играчите.

Јас сепак мислам дека Валенсија утре нема да го форсира многу,тек се врака од повреда,6 месеци не се баш краток период.

@Христов наместо Бебатов подобро ке биде да игра Ернандез,не дека имам против него нешто но моментално мој прв избор би бил Чичарито.

Туку гледам вракање на Харгривс на тренинзите,кога ке започне со игра или сезонава не е можно тоа :icon_lol:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Јако видео погледнете го :smir:
Иначе 2:41 типот со шалчето ми личи на Rooney's Temper од форумов :pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Иначе мислам дека Чикарито нема да игра утре, со Арсенал ги изигра сите 90 минути, а Димо сите нив ги преседи на клупа, според мене нема шанси да не игра Димче утре, ќе видиме .. :) ( не дека нема да игра де, мислам нема да почне први 11, а дај Боже и да нема потреба да влегува. )

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Иначе мислам дека Чикарито нема да игра утре, со Арсенал ги изигра сите 90 минути, а Димо сите нив ги преседи на клупа, според мене нема шанси да не игра Димче утре, ќе видиме .. :) ( не дека нема да игра де, мислам нема да почне први 11, а дај Боже и да нема потреба да влегува. )
Зашто мислам дека ќе играме со 1 напаѓач?Мислам дека Ферги ќе ја згусне средината да им ја отежнеме играта на контри,да не примиме гол.Во таква ситуација би биле во многу лоша состојба.Очекувам Руни осамен во нападот.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Туку гледам вракање на Харгривс на тренинзите,кога ке започне со игра или сезонава не е можно тоа :icon_lol:
Се очекува последните неколку мечеви да биде спремен за игра.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Јас мислам дека ќе играме со Руни-Берба напред, се преодмори Бербата, спремен ќе е за утре. Фабио и Рафаел нема шанси да играат како крила, освен Рафел бек, што и очекувам. Валенсија-Нани ќе бидат, во зависност од тоа колку се спремни/опоравени, или пак Валенсија-Гигс. Средина Керик + Флеч/Сколс. На крај краева Французите се тие што треба да се тресат, не изиграа ништо дома, а на ОТ ќе бидат силно притиснати во нивната половина. Очигледно е дека Ферги сака да го растури утре Марсеј, така да не му е дојдено до одмарање на играчите, он уствари ги одмараше токму за утрешниот реванш.

Kajgana Shop

На врв Bottom