Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Слушам Нани ќе ги пропуштил АРСЕНАЛ БОЛТОН И МАРСЕЈ се надевам дека ќе се врати барем Валенсија или Парк ако не црно ни се пишува

Остај тоа весниците што пишуваат, фит ќе биде за дуелот со Марсеј! ;)

B

BooBojan

Гостин
Осекам дека со Марсеј Фергусон ке изненади со некоја добра формација.Односно некој од повредените ке играат од старт.
Очекувам.
--------------ВДС--------------
Рафаел-Ферди-Видич-Евра
-----Флечер----Сколс--------
Валенсија-----Парк-----Нани
-------------Руни--------------

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Осекам дека со Марсеј Фергусон ке изненади со некоја добра формација.Односно некој од повредените ке играат од старт.
Очекувам.
--------------ВДС--------------
Рафаел-Ферди-Видич-Евра
-----Флечер----Сколс--------
Валенсија-----Парк-----Нани
-------------Руни--------------

Детето дури ќе се врати за дуелот со чеканите Вест Хем

B

BooBojan

Гостин
| Manchester United Fans |
Javier Pastore is in final stages of completing a move to Manchester United. for €60m according to reports!
what are your views on this?
well acording to me pastore is one of the most talented player in the world you will see in the future ..!

WTF!!!!! :vozbud:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
| Manchester United Fans |
Javier Pastore is in final stages of completing a move to Manchester United. for €60m according to reports!
what are your views on this?
well acording to me pastore is one of the most talented player in the world you will see in the future ..!

WTF!!!!! :vozbud:
од каде го прочита ова?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гуркуф и Модриќ ги земам за 60 милиони него детево. Може е талент и се тоа добро, ама 60 милиони за само талент? Кака со какво „CV“ го продадоа за 60 не па Пасторе.

B

BooBojan

Гостин
Гуркуф и Модриќ ги земам за 60 милиони него детево. Може е талент и се тоа добро, ама 60 милиони за само талент? Кака со какво „CV“ го продадоа за 60 не па Пасторе.
И мене не ми е јасно.Очигледно е шпекулација(иако оваа група на ФБ мислам дека е доста релевантна).
Инаку и јас го нејкам Пасторе во тим.Не ни е потребен толку многу(па и 60мил се премногу).
Сепак мислам дека Ферги на лето ке оди со еден од Швајни,Шахин,Модрич+99%го врака Клеверли од позајмица+младите од академија+искуството на сегашниот тим.
Али уште не ми се веруе дека Пасторе=60милиони.Што е многу,многу е,плус не знаеме дали воопшто ке се навикне на англискиот фудбал.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Пасторе според мене е сеуште недокажан талент. Има многу такви играчи кои ги прават ѕвезди на 20 години и после 2-3 сезони ќе завршат во некој клуб со амбиции за Лига Европа. Би било добро да го земеме, но 60 милиони се сума која може да ја сонуваат Палермо дека ќе ја добијат за него. Со ти пари би ги зеле Санчез и Модриќ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И мене не ми е јасно.Очигледно е шпекулација(иако оваа група на ФБ мислам дека е доста релевантна).
Инаку и јас го нејкам Пасторе во тим.Не ни е потребен толку многу(па и 60мил се премногу).
Сепак мислам дека Ферги на лето ке оди со еден од Швајни,Шахин,Модрич+99%го врака Клеверли од позајмица+младите од академија+искуството на сегашниот тим.
Али уште не ми се веруе дека Пасторе=60милиони.Што е многу,многу е,плус не знаеме дали воопшто ке се навикне на англискиот фудбал.
Пасторе според мене е сеуште недокажан талент. Има многу такви играчи кои ги прават ѕвезди на 20 години и после 2-3 сезони ќе завршат во некој клуб со амбиции за Лига Европа. Би било добро да го земеме, но 60 милиони се сума која може да ја сонуваат Палермо дека ќе ја добијат за него. Со ти пари би ги зеле Санчез и Модриќ.
Тоа ми е муабетот и мене.

Порано знам дека премногу се залетувавме со такви таленти, (Белион, Манучо, Донг Фангзуо) и пак ништо. Не значи дека една сезона ако му тргнала дека е некој и нешто. Сигурно скаутите наши знаат повеќе дали ќе се снајде во Англија или не. А и да се согласуваат, пак јас не би за толку пари за детево, не ги давам од џеб јасно ама претерано е.
Имало досега милион такви блескави таленти (го памтите Андрес Д`Алесандро, новиот Зидан? :pop:) и после се губеле :) Затоа подобро ако веќе се даваат толку пари за некој, да биде колку толку подокажан :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се согласувам со вас Пасторе е голем талент ама 60 милиони се премногу за ти пари ќе ги земеме 2 појаки играчи од него .Според мене најдобро би било да земеме некој од МОдрич или Сахин како замена за Сколс и можеби Санчес и ќе имаме многу јак тим

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Тоа ми е муабетот и мене.

Порано знам дека премногу се залетувавме со такви таленти, (Белион, Манучо, Донг Фангзуо) и пак ништо. Не значи дека една сезона ако му тргнала дека е некој и нешто. Сигурно скаутите наши знаат повеќе дали ќе се снајде во Англија или не. А и да се согласуваат, пак јас не би за толку пари за детево, не ги давам од џеб јасно ама претерано е.
Имало досега милион такви блескави таленти (го памтите Андрес Д`Алесандро, новиот Зидан? :pop:) и после се губеле :) Затоа подобро ако веќе се даваат толку пари за некој, да биде колку толку подокажан :)
Само Белион,Донг и Манучо заедно не вредеа 5 милиони, а овие 60 бараат за Пасторе. :pos2: Дури и да ги имаме тие пари за трошење, мислам можеме многу попаметно да ги потршиме и не верувам Ферги би фрлил толку пари за еден играч.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Е ако Ферги даде 60М за еден играч, шо сварно јас не би ни сонел, дури и за враќане на КР, тогаш фудбалот навистина станал срање

Kajgana Shop

На врв Bottom