- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
United will check on the injury to Portuguese winger Nani tomorrow. Hopefully he'll be back very soon. Força Nani! Estamos com você / Estamos contigo
Мене ова ме изнервира уште повеќе од тоа со Нани, ама сепак ќе ми биде уште послатко кога во мај ќе станеме најтрофеен клуб во Англија!
Коментар од некое англиско моме за дечко и за време на утакмицата.When Carrick inexplicably fell over the ball during the Liverpool match in his own half, I firmly believe I was not alone in imagining just how long it would take before my boyfriend gives up on life and begins assessing which famous landmark he would like to off himself from.
Не бил договоров на Керик кој знае колку големо продолжување, само на две години, веројатно Ферги ќе го чува ко Играчкојзакрпуваместакоганеманикој во иднина. Не ми се верува дека следната сезона покрај Клеверли ко прво(и да не земеме никој што е многу тешко) Керик пак да е стартер.За да го шитнат и да заработат на цена...ама по се изгледа ништо, џабе финтата со договорот..
Значи тоа погоре се новинарски глупостиWe'll have to wait a few more days for definitive info on Nani's injury. That was the response when I called Carrington this morning.