Јувентус - Интер (Derby d' Italia) 13-02 2010 20.30 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи на големото дерби?

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ауу... а капак на се и двете акции биле една по друга.
Не му бил денот денес дефинитивно.:tapp:

Лошо е што не завршува сезоната сега :))) Следна со кого игра Јуве?

Честито нека му е победата на Јувентус..заслужена според мене...:toe:..дополнителни коментари немам освен за Киелини и Ето дека денес беа најлошите поединци на теренот!

Опрости ми полицијо целу ноч сам пијан ќе биде работава.

Честито победа на Јуве. Ето нека се обеси под хитно. Ја со две леви нозе ќе даев гол у таква акција.

Значи поглупо суштество од губенташ нема, ем победува, ем незнае да ги изремети интерашиве...

Боби[Мкд];4092704 напиша:
Значи поглупо суштество од губенташ нема, ем победува, ем незнае да ги изремети интерашиве...
Ај бе ти шо си у Буднес бркај работа :pos:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ќе експлодирам :pos:

Момци се надевам дека не сте многу изразочарани, ајде ќе не тепате може у некој пријателски куп пред сезона :wink:

Боби, "Губенташ"?! Ај види уште еднаш :)

Иначе специјален поздрав до плаво-црна публика од ALEJANDRO MATRI (тој, послабиот од Пацини)

Oк, Ивица и ИоСоно разберете се приватно за вашата средба, овде не е место за тоа. :) И полека со провокациите, се си има граница, ијако не е фан клуб Интер темава.

Иначе, фала на искрените честитки на интерашите. :pipi:

Честито победа на навивачите на Јувентус. :)

Oк, Ивица и ИоСоно разберете се приватно за вашата средба, овде не е место за тоа. :) И полека со провокациите, се си има граница, ијако не е фан клуб Интер темава.

Иначе, фала на искрените честитки на интерашите. :pipi:

Аххх, ретко ми го кој да ми го погоди јузерот :) Иначе повели и друг пат , се надевам нема да има друг пат :pipi:

Не гледав на Телма, Бранче Илиевски - како посран голуб а? :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom