- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.369
- Поени од реакции
- 15.672
Аман бе, малце ќе ти биде другата цела сезона?Има некој заинтересиран за кладба ?
Не за друго, да ко напрам да носи аватар од Јуве 1 недела.:zlo:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе, малце ќе ти биде другата цела сезона?Има некој заинтересиран за кладба ?
Не за друго, да ко напрам да носи аватар од Јуве 1 недела.:zlo:

Нема да се љутиш шо од недела вечер ќе те носам во потпис, нели??:tv:
Другар носи ме кога сакаш во потпис..и Јувентус да го победи Интер не значи дека е посилна екипа....јас ви тврдам дека Интер ќе заврши минимум 2 позиции над Јувентус на крајот од сезоната....јас никаде не спомнав дека јувентус нема шанси да победи во овој натпревар туку убаво ти објаснав како тоа Интер ќе се бори за титули и во Италија и во Европа, а Јувентус ќе си остане екипа која се бори за влез во ЛШ...е сега..!
Се смееш што на Јувентус сум му дал надимок 'лав'. Епа не ја измислив јас изреката. Така постои таа. Што требаше, јас да измислам некое друго животно?? ОК. Дивата свиња кога е ранета е најопасна.:wink:Јувентус тепа. Лавот кога е ранет е најопасен. Дерби е ова, формата нема многу врска.
Миланезите не веруваат, они се молат да тепатеИзненадувачки се резултатите од анкетата.И јас гласав дека јуве ке тепа ама не очекував вака да се изгласа на форумов.Има време до недела ама сепак чудно ми е а воедно и мило кога гледам некој верува во мојот тим

Аман бе, малце ќе ти биде другата цела сезона?![]()