Јувентус - Интер (Derby d' Italia) 13-02 2010 20.30 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи на големото дерби?

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да се љутиш шо од недела вечер ќе те носам во потпис, нели??:tv:

Другар носи ме кога сакаш во потпис..и Јувентус да го победи Интер не значи дека е посилна екипа....јас ви тврдам дека Интер ќе заврши минимум 2 позиции над Јувентус на крајот од сезоната....јас никаде не спомнав дека јувентус нема шанси да победи во овој натпревар туку убаво ти објаснав како тоа Интер ќе се бори за титули и во Италија и во Европа, а Јувентус ќе си остане екипа која се бори за влез во ЛШ...е сега..!

Изненадувачки се резултатите од анкетата.И јас гласав дека јуве ке тепа ама не очекував вака да се изгласа на форумов.Има време до недела ама сепак чудно ми е а воедно и мило кога гледам некој верува во мојот тим

Другар носи ме кога сакаш во потпис..и Јувентус да го победи Интер не значи дека е посилна екипа....јас ви тврдам дека Интер ќе заврши минимум 2 позиции над Јувентус на крајот од сезоната....јас никаде не спомнав дека јувентус нема шанси да победи во овој натпревар туку убаво ти објаснав како тоа Интер ќе се бори за титули и во Италија и во Европа, а Јувентус ќе си остане екипа која се бори за влез во ЛШ...е сега..!

Ццццц. Он не спомнал дека Јуве нема шанси. А, јас каде спомнав дека Јуве е подобра екипа од Интер?? И јас мислам дека на табелата ќе завршите пред Јуве, ама МИСЛАМ дека овој натпревар ќе го добие Јувентус.

Еве го целото мое мислење:
Јувентус тепа. Лавот кога е ранет е најопасен. Дерби е ова, формата нема многу врска.
Се смееш што на Јувентус сум му дал надимок 'лав'. Епа не ја измислив јас изреката. Така постои таа. Што требаше, јас да измислам некое друго животно?? ОК. Дивата свиња кога е ранета е најопасна.:wink:

Изненадувачки се резултатите од анкетата.И јас гласав дека јуве ке тепа ама не очекував вака да се изгласа на форумов.Има време до недела ама сепак чудно ми е а воедно и мило кога гледам некој верува во мојот тим
Миланезите не веруваат, они се молат да тепате :)

Навивачки очекувам победа ама ќе биде тешко ваљда ќе сме ослабнати во средината.Реален тип би бил нерешено и Интер не смее да си дозволи пораз влезе во форма но на дерби не се знае двете екипи се мотивирани!

w6uyhj.jpg

--- надополнето ---

1965119.jpg

Така е бе шќиперија,кажи им на тоа шиттерашите. :)

Море хејт мавање човекот,ќе го пука еј.

:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom