Teтоважата повеќе од моден детал

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Баш за тоа сакав да ви кажам. Тетоважите и пирсовите се магнет за негативна енергија. Често се случува да заболите токму на тие места. На пример ако имате тетоважа на грб може да имате проблеми со кичмата, тетоважа на нога, некои проблеми со ногата...

Реков, сета негативна енергија се собира во тоа место. Пазете се.
е ова прв пат слушам,глупости живи.глеам постов прилично е стар ама ај објасни жити се.
ја неам проблеми ниту со јазикот,ниту со прстот.
бабини деветини.

иначе јас имав малкуцка крв кога се тетовирав,не знам како го нарече буги тоа,он ме тетовираше.
боли мнооогу,+мене на коска ми беше малце така да не беше пријатно.

и не сакам тетоважи шо се ради мода.јас си имав причина зашто ја стаив и свесна бев дека никогаш нема да ја тргнам,сега е дел од мене нормално ми е,а и мерак ми е сеуште.
сакам уште да ставам ама не во блиска иднина.

Имав порано на лактот ама веке не и не планирам пак во животот да имам тетоважа :)

Сакав ама нејкам веке Acid ме исплаши :nesum:

ахх абе ејсид е најголем дон жуан на форумов , Ве молам него слушајте го само у љубов и секс :pipi::pipi::vozbud:

Нема ништо страшно доколку тетоважата iли пирсот се стават во студио како што треба:):)

Какви вида на тетоважи има? Освен трајни... Какви вида на привремени тетоважи има? По колку години стојат?

И дали можит да ми казите неколку студии во македонија за тетоважи, не е вазно во кој град, само да се добри...

aaa?!

Имаш тетоважи што се прават со к’на и стојат по недела-две.
Има и привремени што се прават во козметичарски студија и траат до 5 години,ама останувале како белези на местото.
За трајни тетоважи може да ти дадам број од еден тип,за привремени не знам..

За оваа тема мислам треба да ја консултираш Ива Сккоприја:wink:

еве јас ке ти го препорачам Митко од охрид.стварно го бива,јас последната тетоважа кај него ја праев и презадоволна сум.на последниов тату фестивал освои прво место,изработвит значи трајни,привремени,сеа почна со airbrush да работи....пирса на свемогуќи немогуќи места....:vozbud:

еве јас ке ти го препорачам Митко од охрид.стварно го бива,јас последната тетоважа кај него ја праев и презадоволна сум.на последниов тату фестивал освои прво место,изработвит значи трајни,привремени,сеа почна со airbrush да работи....пирса на свемогуќи немогуќи места....:vozbud:

Што е тоа airbrush?
Ја би го предложил Штрумф...талент невиден, има салон кај комплекс банки...ако сакаш пиши пп ке ти дадам број од него

Што е тоа airbrush?
Ја би го предложил Штрумф...талент невиден, има салон кај комплекс банки...ако сакаш пиши пп ке ти дадам број од него
Воздушна четка во буквален превод :) Тоа ти е едно компресорче со буренце на него,се става боја и со помош на прскање(како спреј одприлика кажано) се прави тетоважата :wink:

airbrush.jpg

airbrush-art.jpg

а овој у Капиштец најгоре што има студио не е добар или?

Тој у капиштец е уметник со диплома што е реткост кај Тату мајсторите...ама за тоа и мн дебело наплаќа:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom