Фала Богу што сум женско

ехххх штета што ги избришав приватните пораки... а Macedonian Girl :) а може и не сум ги избришал... па да покажеме нешто од Macedonian Girl.

шо викаш на ова а девојче? :)

Маа дајј најубаво е да си женско!!
Женските rulzz :P

ехххх штета што ги избришав приватните пораки... а Macedonian Girl :) а може и не сум ги избришал... па да покажеме нешто од Macedonian Girl.

шо викаш на ова а девојче? :)

Мислам за тоа се договоривме... или не???

Ах, стигна 8. март, ќе се организираат тури на Голи оток. :pos:
Ехее Жич оваа година се слуша поубаво ќе било, нешто жолти менѓуши за најуспешните...
allflex-ear-tags-numbered-51-75-yellow-large.jpg

Зошто е подобро да се биде жена?

1.Подобро е да си разгалено девојче на тато, отколку плачко на мама.
- Ова е навредливо за двете страни.

2.Нема да ви ја одземат возачката дозвола ни при најголеми прекршоци само поради добро деколте или неколку солзи.
- Не е точно, јас пред некој ден бев лошо паркирана. Дојде чичкото си платив казна! Не сакам заради мојот бес и дивеење некој да трпи. Под најголеми прекршоци спаѓа и возење во пијана состојба, а во таква состојба може и да удриш човек. Никој не ми е крив што јас сум решила да се пијанчам.

3.Постојат Џони Деп,Оливие Мартинез и Леонардо ди Каприо.
- Постојат и: Моника Белучи, Џесика Симпсон, Ева Лонгорија, Сандра Билок, ЈАС... Сметам дека жените се многу поубави за гледање! (не сум настрана)

4.Мажите Роналдо можат само да го креваат до небото, а вие можете да го легнете во кревет.
- Не верувам дека некоја жена сака маж чиј пенис е пумпан со фотошоп. :smir:

5.Мажите порано умираат,а жените го наплатуваат осигурувањето.
- Никој не знае каква судбина го чека!

6.Поголема финта е да користиш вибратор,отколку да имаш секс со гумена кукла.
- Да не бидам вулгарна...

7.Со женските списанија одат поубави подароци.
- ФакАт! Со машки списанија не ни знаев дека идат поклончиња. :pos:

8.Жените генерално полесно се опиваат,што позитивно се одразува врз буџетот.
- Жените се полоши на пијанство од мажите. Во изминатиов период бројот малтретирани сопрузи се зголемува.

9.Не морате да се сомневате, бидејќи секогаш знаете дека детето е ваше.
- Немам коментар за девојките кои не знаат чиво е бебето.

10.Ретко можете да се загубите,бидејќи не се срамите да прашате за насока.
- Никогаш нема да се загубите! Ако нешто не ви е јасно слободно прашајте. Секое прашање заслужува одговор. :pos:

11.Воопшто не мора да знаете како функционираат апаратите на бензиска пумпа, бидејќи секогаш ќе се најде некој фин маж што ќе ви помогне.
- Ова важи и за мажите. Не мора се` да знаеш.

12.Напамет не мора да ги знаете сите фудбалски резултати и играчи од 1980 до денес.
- Не мора ниту да ги знаеш сите колекции на Викторија сикрет, ама ги знаеме.

13.Последиците од бурната ноќ добро се кријат со пудра.
- Уф, срамот не може да се покрие со пудра.

14.По жешка ноќ не морате да се плашите да прашате: "Каква бев?"
- Сама си знеш како било. :pos:

15.Никој не ви се смее ако не успеете да ја допрете највисоката полица од супермаркет.
- Зарем на мажите некој им се смее?! Висината не е пресудна.

16.Можете да правите повеќе од една работа - истовремено.
- Зависи од личноста.

17.Не мора да ја реновирате кујната по едно приготвено јадење.
- Некои мажи се одлични готвачи.

18.Кога нешто ќе испеглате, тоа се забележува.
- :pos: Јако ти е ова, ама не би се сложила

19.Не морате да се натпреваруватре во пиење.
- Жените пијат повеќе од мажите.

20.Ако комшијата купи понов автомобил, не добивате нервен напад.
- Секој сака нова и убава кола.

21.Имате сосема поинакво чуство кога некој ќе ви каже "20 сантиметри".
- Немам никакво чувство.

22.Сепак жените се тие шо решаваат колку луѓе ќе се родат во наредниот милениум.
- Сепак, треба и другата страна.

Ама ја отрув темава...

знам дека добро знаеш и не е потребно да те потсетувам...мислам самиот знаеш што е најдобро(ако ветиш нешто ветено нека е) :pipi:
немај гајле девојче :) ти реков дека нема ни А да кажам само ХИЧ ептен ме предизвикува... се чудам знае ли она за што станува збор :) се надевам може да претпостави :)

за 8 март - за сите женски ПОКЛОН - Anal bleaching :pos::pos2:

Само празнично патување на Голи оток бараме!!! :pos:
Ергенче, ние жените сме скромни. :helou:

П.С. Немаше потреба од сликата. :)

немај гајле девојче :) ти реков дека нема ни А да кажам само ХИЧ ептен ме предизвикува... се чудам знае ли она за што станува збор :) се надевам може да претпостави :)

:) не знам за тоа дали може некој да претпостави што како, ама знам само дека ти се единствениот што го знае тоа:smir:

Само празнично патување на Голи оток бараме!!! :pos:
Ергенче, ние жените сме скромни. :helou:

П.С. Немаше потреба од сликата. :)
за скромни- не сте скромни :nenene:- а на поклонет коњ забите не му се гледаат- така да штом снанува збор за поклон- од учтивост ќе го прифатите :toe:

за скромни- не сте скромни :nenene:- а на поклонет коњ забите не му се гледаат- така да штом снанува збор за поклон- од учтивост ќе го прифатите :toe:

Кој бе не гледа заби на поколент коњ??? Па ние жените сме спонзоруши, ние трчаме по мажите за ситни и крупни поклончиња! Нели тоа го тврдите цело време?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom