Наргиле

• Креатор на темата Креатор на темата Big.D
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 март 2009
Мислења
68
Поени од реакции
5
Знае ли некој каде може да се купи наргиле? Колку идат цените, дали има и тутун за наргиле таму, ќумурчиња и слични ствари поврзани со тоа. Непушач сум, ама тоа наргилето е тотално прекрасно! Морам да си купам, жал ми е кога гледам колку ги има по amazon, а неможам да си нарачам.

Не знам пријателче, само пишав колку да ти кажам дека на погрешно место ти е темава отворено. Од кога наргилето хоби ?

Знае ли некој каде може да се купи наргиле? Колку идат цените, дали има и тутун за наргиле таму, ќумурчиња и слични ствари поврзани со тоа. Непушач сум, ама тоа наргилето е тотално прекрасно! Морам да си купам, жал ми е кога гледам колку ги има по amazon, а неможам да си нарачам.

имаш во туркса (стара чаршија) на повеќе места имам гледано, исто и на битпазар ако знаеш кај се продава тутун во таа улуца можеш да најдеш...ако ништо друго ке добиеш информација каде да најдеш најсигурно...за цена знам дека има најразлични, во зависност од квалитетот..али спремај едно 1500 денари најмалце (ова по моја проценка).

Во Охрид за околу 1000 денари (само наргиле) во Скопје веројатно се поевтини. Ако ти е за да го користиш јас не би ти препорачал да земаш Made in China.

А овие цените шо ви се пишаним, 1000 до 1500 , за колкава големина збораме ? Пошо има 3 различни големини

Да вистина е многу подобро од цигарите. Кога го пушиш наргилето водата ја трга влажноста на чадот и пушиш само чист сув чад. Охрид мислам дека имав гледано како се продаваат наргилиња, исто и струга мислам дека имам гледано. Турција е преполно со наргилиња за 35 евра можеш да купиш огромно наргиле. Помалите се поефтини

Другарка моја има купено од Бугарија, а колку чини не знам да ви кажам. :)

Заеби наргиле

Каде има профи бонг да се купи ???????????????????????????????:icon_mrgr

наргиле имаш на битпазар, најголемите се околу 2000 до 2500 ден. тутун и се останато има таму. за непушачите е убав и ароматизираниот тутун кој е поскап а го има на секој чекор

--- надополнето ---

А овие цените шо ви се пишаним, 1000 до 1500 , за колкава големина збораме ? Пошо има 3 различни големини
малите се толку

Има наргиле у Тетово колку сакаш и ќумурчиња и све. Инаку заеби наргиле, бонг е она јакото :):)

Баш пред некое време бев во Стара чаршија Скопје, си порачуваш чајче и наргиле. Чајчето 20 денари наргилето 250 ама тргавне 4-ца. ФИЛМ. Иначе гледав во Охрид имаше 800 денари средна големина онака ТАМАМ големина.

Заеби наргиле

Каде има профи бонг да се купи ???????????????????????????????:icon_mrgr

едино место кај шо иам видено бонг да се продава е пула,хрватска...
2 улици после античкиот форум.

ако некој знае кај има у скопје...нека певне...:smir:

Имаш и наргиле од 300 денари ама едно ставање тутун и толку. Инаку убаво, големо 2500:smir:

Бонгови немаше таму кај Њу Ејџ една затуцана продавничка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom