Не е ист принципот на Наков, ама главно поставува прашања за најбитните цртички и некои прашања со пишување.Еве ти прашања по Деловна етика, лани доста се паднаа од овие на испит, само тогаш предаваше професорката..сега имате друг професор.
http://www.mediafire.com/?evlcp19a8ci96fk
Ќе си го пријавиш за во августовската сесија и нема потреба да плаќаш „казна“Прашање...
Имам еден испит од летниов семестар кој сакам да го полагам во август. Дали сепак, треба да го пријавам сега, со останатите колоквиуми, или да го пријавам во август? И ако треба во август го пријавам...дали ќе треба и да платам „казна“?
И јас не можам да ја најдам :/ Можеби асистентката заборавила да ја стави?!Јас не знам да се снајдам на зефир или нема презентација за ДДВ по јавни финансии?
Во меѓувреме ставила... Прорчкај, во склоп на цела 10та тема се. И 12та треба да се чита од книга, или да се учи од презентација? Многу обемно за толку досадна тема -.-И јас не можам да ја најдам :/ Можеби асистентката заборавила да ја стави?!
Ќе го пријавиш во периодот за пријавување испити за септемвриска сесија (20-27 јуни).Казна можеби ќе платиш ако го пријавиш покасно, а можеби и не.Сепак подобро да ги почитуваме роковите.:smir:Имам еден испит од летниов семестар кој сакам да го полагам во август. Дали сепак, треба да го пријавам сега, со останатите колоквиуми, или да го пријавам во август? И ако треба во август го пријавам...дали ќе треба и да платам „казна“?
Па мене ме буни зошто тоа што е во книга е сосема поразлично од тоа во презентација...Во книгата некако чудни податоци, нешто објаснувано :/ Повеќе ќе и обрнам внимание на презентацијата, иако 12та тема ми е онака колку да не идам без прочитана, нема нешто многу да и се посветувам..Во меѓувреме ставила... Прорчкај, во склоп на цела 10та тема се. И 12та треба да се чита од книга, или да се учи од презентација? Многу обемно за толку досадна тема -.-
Ќе има такви по јавни? Мислев дека цел ке биде на заокружување.Па мене ме буни зошто тоа што е во книга е сосема поразлично од тоа во презентација...Во книгата некако чудни податоци, нешто објаснувано :/ Повеќе ќе и обрнам внимание на презентацијата, иако 12та тема ми е онака колку да не идам без прочитана, нема нешто многу да и се посветувам..
А, дали знаеш за што ќе бидат прашањата на пишување?!
Ќе има 2 на пишување, ќе носат по 3 бода, асистентката ќе ги прегледува и кажала као не ги оставајте празни пишувајте нешто колку да не биде без ништо, и тие ќе бидат од книгата, немало да биде некое наше мислење или ставЌе има такви по јавни? Мислев дека цел ке биде на заокружување.
Testot bese relativno lesen. Prasanjata bea od tie sto se vrtat i od skriptata, taka da 80 % od testot go resavas za 15 min ako si ucel... za drugite malku logika i se resava. Da ne zboram pred ruka, uste nema rezultati, ali polesen mi se vide od prviotАјде некој известете како поминавте економика денес на колоквиумот?:smir: