Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Претпоставувам ја имам и во Либро...И уште само ме интересира ако знаеш за испит дали се треба(отфрлен матријал или сл?)?
Фала

Незнам за испит како е, но не верувам дека нешто е отфрлено, барем немам слушнато од професорката за такво нешто.
За прв колоквиум беа од прва до петта глава комплет и сега за втор е до крај на учебник се опфатено, сепак за најсигурно прашај некој поупатен.

Дали знае некој за АНГЛИСКИ I ценетите вежбанки до кога може да се однесат за некои 0,05 поени?

Статистика семинарската треба да биде со проста или повеќекратна регресија?

Дали таксените марки за пријавување испити треба да се уплатат на една уплатница или за секоја пријава посебна уплата за таксена марка од 50 ден?

Дали таксените марки за пријавување испити треба да се уплатат на една уплатница или за секоја пријава посебна уплата за таксена марка од 50 ден?
Колку што знам јас за секоја пријава треба посебна уплатница, т.е. 50+20 :)

Знае ли некој дали Економика на претпријатие на втор колоквиум ќе има задачи ???

Kolegi ke moze nekoj da mi kaze so kako se paga na ispit *DELOVNA ETIKA* ?Ili ako ima prasanja da mi gi prati? poz

Колеги има ли управиање со ризик нешто скратено ????
П.С Знате ли дали сигурно ке се полага управување со ризик според терминот на страната (13.05) или ке има измени ???

Колеги, ме интересира за пракса, потребна ми е само потврда од студентски за редовен студент или и нешто плус? фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom