НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе колку глупо размислување значи браво алал да ти е. Другиве што играат баскет нека се откажат. Џабе ти е просек и добар шут битно да му биде интересно на гробаров. Ццц без коментар стварно, без никаков аргумент освен поинтересно ти било. Ти глеаш ли дека Дурант има ужасен просек за 3?? Зашто не го стават на куцање него? Зашто се одбрани Грифин, ДеРозен и други? Пошо дечките си имаат талент за тоа. Некој друг има талент за шут од далечина. Зашто да неможе да се натпреварува на ол-стар? Затоа што тебе не ти е интересен?

Јас си го напишав своето мислење дека Ол Стар е само за забава,ти кажуваш процент на шут и ред други работи,јас си кажав свое мислење и тоа е тоа.
Иначе се гледа во твојот пост во кој контест е ставено тоа гробарот!

Ок искрено заборавив дека лани победи он, меѓутоа јас правам муабет за оваа сезона. И јас разбирам што на главниот настан е повикан Тим Данкан да речеме кој оваа сезона има просек од 20 минути на утакмица( реално се чува за плеј-оф) наместо Олдриџ кој дефинитивно сам игра во Портланд. Меѓутоа на натпреварот за тројки треба да бидат најдобрите шутери, затоа што тие се оние кој што можат да погодат по 20+ тројки. И ја би сакал да го видам Хауард на натпреваров за тројки, мислам факт е дека нема да погоди ни една ама ќе биде шоу, ако така гледаме на работите... Сепак мислам можеше да се направи подобар избор, не дека овој нема да биде добар ама сепак...

Треба да бидат според тебе, а овие сигурно не спаѓаат во лоши тројкаши. И во натпреварот за куцање секогаш не одат најдобрите не знам шо не ти е јасно.

Треба да бидат според тебе, а овие сигурно не спаѓаат во лоши тројкаши. И во натпреварот за куцање секогаш не одат најдобрите не знам шо не ти е јасно.
Кај кажав дека не ми е јасно? Не ми е прв ол-стар што го гледам. Само што кажав мое мислење за изборот за натпревар за 3ки. Можеш и да отвориш на ЕСПН да видиш дека има многу статии околу изборот на тројкаши. Не се согласуваат сите со изборот, па и јас го делам истото мислење со нив.

Да се најде некој добар да го пише убаво распоредот на забивања, тројки и исток-запад (ден и саат)?
Музичка желба: саатите претворени по наше време. :)

Да се најде некој добар да го пише убаво распоредот на забивања, тројки и исток-запад (ден и саат)?
Музичка желба: саатите претворени по наше време. :)
Петок 03:00 NBA All Star Weekend – Rookie Challange and Youth Jam
Сабота 02:30 NBA All Star Saturday Night
Недела 02:00 NBA All Star Game

Петок 03:00 NBA All Star Weekend – Rookie Challange and Youth Jam
Сабота 02:30 NBA All Star Saturday Night
Недела 02:00 NBA All Star Game

значи Блејк Грифин како што знам на сите три вечери ќе учествува??

Не чекаат ватрени три дена :)

остај,тешко него,го жалам пустион :)
алал да му е браво! Грифин е ѕверка,подобро неможе да му иде,напредува ептен брзо.

Забивки - Грифин

Тројки - Дурант

Руки - Софморе МВП - Грифин

Ол Стар МВП - Грифин / Џејмс

Скилс чаленџ - Џон Вол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom