Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.620
- Поени од реакции
- 59.444
Вистинска храброст.превдето го подобро ако знаете
Вистинска храброст.превдето го подобро ако знаете
Дали тоа Миланка го преведе True Grit како „Човекот наречен храброст?“ :pos2::pos2::pos2:
P.S. RocknRolaa, ти реков???
мора да ги преведуваA мора да го преведува? Фина дикција има, нека си го изговара на англиски.
Како лани The Hurt Locker..
Уживам ја, уживај и ти. Јас до сабајле имам намера да се занимавам со Миланка, ако не ти чини, не отварај ја темава или стај ме на игнор за да не ме читаш. И гледај си работа да не се налутам. ОК?ништо братче , само престани да се правиш паметен и уживај во шоуто.
Ако мислиш да го уфрлиш Уве Бол во муабетов, немојНема за мене оскари, немам време. Ама и да имав немаше да ги гледам, туку пример ќе си го гледав филмон што го пуштија на Сител, Money Train. Немаше да ги гледам оти изгубив почит кон сите избори од овој тип, и за филм и за се останато.
Туку едно прашање. Кои се критериумите за категоријата најдобар режисер. За останативе разбирам горе долу како се оценува ама за оваа еве веќе со години не ми е јасно. Има некој и го гледа режисеров на сетот дури го снимаат филмот, или што?
Не ни мислев на него . Ме интересира самото постоење на категоријата. Еве гледам филм, и како преку гледање ќе оценам колку добро режисерот си ја завршил работата?Ако мислиш да го уфрлиш Уве Бол во муабетов, немој
Ваљда најдобриот арт дајректор кој ќе го избере, најдобриот кастинг дајректор, најдобрите камермани, најдобрите микромани, тоа би требало.Нема за мене оскари, немам време. Ама и да имав немаше да ги гледам, туку пример ќе си го гледав филмон што го пуштија на Сител, Money Train. Немаше да ги гледам оти изгубив почит кон сите избори од овој тип, и за филм и за се останато.
Туку едно прашање. Кои се критериумите за категоријата најдобар режисер. За останативе разбирам горе долу како се оценува ама за оваа еве веќе со години не ми е јасно. Има некој и го гледа режисеров на сетот дури го снимаат филмот, или што?